29 Οκτ 2012
0 σχόλια

Καταργούν το Κοινοβούλιο οι δανειστές


  -Πολιτικός σεισμός από την απαίτησή τους να μην εγκρίνονται οι ιδιωτικοποιήσεις από τη Βουλή -Συμφωνεί μαζί τους και ο... κ. Στουρνάρας -Στον αέρα η ψήφιση του νομοσχεδίου αύριο το βράδυ -Τηλεφωνικές επικοινωνίες, αυτή την ώρα, του κ. Στουρνάρα με τους διαφωνούντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Απέρριψαν οι δανειστές το αίτημα της Ελληνικής πλευράς να κυρώνονται οι συμφωνίες αποκρατικοποιήσεων από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε χθες το βράδυ, έξω από το Μαξίμου, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, που έσπευσε να συμφωνήσει με την απαίτηση της τρόικας με το επιχείρημα...ότι κανείς δεν θα έρθει να επενδύσει αν οι συμφωνίες για την αγορά ακινήτων και ΔΕΚΟ, έρχονται κάθε φορά για κύρωση και έγκριση από τη Βουλή.
Ο κ. Στουρνάρας έχει ήδη συμφωνήσει με την τρόικα ότι το ΤΑΙΠΕΔ θα είναι εκείνο που θα έχει την μόνη αποφασιστική και κυρίαρχη αρμοδιότητα να προχωρά σε αγοραπωλησίες περιουσιακών στοιχείων του ΔημοσίουΚανείς άλλος.
Μάλιστα, σχετική διάταξη συμπεριλήφθηκε και στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις που πρόκειται να ψηφιστεί αύριο στη Βουλή.

ΔΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πηγή: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/247680/katargoyn-to-koinovoylio-oi-daneistes#ixzz2Ah0Alv1A

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top