27 Φεβ 2013
0 σχόλια

Μαζικές συλλήψεις για καλλιέργεια και διακίνηση χασίς σε Πύργο και Μεσσηνία

Εξαρθρώθηκαν, έπειτα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και τη συμμετοχή ανδρών της Ασφάλειας Καλαμάτας, Σπάρτης, Τρίπολης και αστυνομικών της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας και Λακωνίας, σε μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, δύο πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις που ενέχονται σε καλλιέργειες χασίς και σε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. 

Όπως προέκυψε, οι δυο οργανώσεις είχαν αυτοτελή δράση, ενώ ο συνολικός αριθμός των μελών τους ανέρχεται στα έντεκα άτομα.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή δικαστικών λειτουργών, ευρείας κλίμακας ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές των Γαργαλιάνων, της Βάλτας, της Μαραθόπολης, της Κυπαρισσίας, της Πύλου, της Χώρας, της Κορώνης και της Φοινικούντας στη Μεσσηνία, καθώς και στον Πύργο Ηλείας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν και τα έντεκα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, ενώ έγινε και μεγάλος αριθμός ερευνών σε σπίτια και άλλους χώρους. 

Στο πλαίσιο των ερευνών σχηματίσθηκαν δύο αυτοτελείς και ανεξάρτητες δικογραφίες σε βάρος συνολικά 35 ατόμων, εκ των οποίων οι 11 είναι μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: http://www.nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top