31 Μαρ 2013
0 σχόλια

Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας - Λόγω της διεξαγωγής του Ημιμαραθώνιου αγώνα δρόμου "Acropolis Half Marathon"

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της διεξαγωγής του Ημιμαραθώνιου αγώνα δρόμου "Acropolis Half Marathon"


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του Ημιμαραθώνιου αγώνα δρόμου "Acropolis Half Marathon".
Συγκεκριμένα, από τις 08.00 έως τις 12.30 θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους και πλατείες, περιοχής του Δήμου Αθηναίων:
* Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Όλγας έως την οδό Πανεπιστημίου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα επεκταθεί από ώρες 06.30΄ έως 14.00΄.
 * Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Όλγας έως τη Λ. Συγγρού, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
* Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
* Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
* Πλατεία Ομονοίας.
* Πλατεία Συντάγματος.
* Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
* Πατησίων, στο τμήμα της από τη Λ. Αλεξάνδρας έως την Πλατεία Ομονοίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
* Πατησίων, στο τμήμα από τη Λ. Αλεξάνδρας έως την οδό Αγ. Μελετίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα περιοριστεί κατά τις ώρες 08.45΄ έως 10.30΄.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top