29 Μαρ 2013
0 σχόλια

Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ηλείας - Σε μεγάλη έκθεση που παρουσιάστηκε στην Ρωσία



Θετικά ήταν τα αποτελέσματα από την ενιαία τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ 2013 στη Ρωσία, όπου συμμετείχε η Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας και πραγματοποιήθηκε στην Μόσχα 20 – 23 Μαρτίου.

Στην αποστολή συμμετείχαν εκ μέρους της Αναπτυξιακής Εταιρείας, η κ. Γιάννα Σπηλιοπούλου και ο κ. Κώστας Τζαμαλούκας όπου είχαν την δυνατότητα να προβάλλουν την Περιφέρεια, τόσο στη ρώσικη αγορά όσο και διεθνώς.
Εκτός από την προβολή και προώθηση των περιοχών ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  μέσω του περιπτέρου, το οποίο αποτέλεσε πόλο έλξης παραγόντων της διεθνούς τουριστικής αγοράς και άλλων επισκεπτών της έκθεσης, τα μέλη της αποστολής συμμετείχαν και σε παράλληλες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα το τετραήμερο της έκθεσης.
Πιο συγκεκριμένα πραγματοποίησαν παρουσίαση των 3 νομών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από μεγάλο τουριστικό φορέα και παρακολούθησαν πάνω από 500 τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από πολλές περιοχές της Ρωσίας. Εκτός από τις μοναδικές φυσικές ομορφιές δόθηκε έμφαση στον προσκυνηματικό – θρησκευτικό τουρισμό για τον οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Επίσης τονίστηκε ο ρόλος που μπορεί να παίξει το αεροδρόμιο του Αράξου για απευθείας ναυλωμένες πτήσεις από τη Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ http://www.eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top