29 Μαρ 2013
0 σχόλια

Σοκ από την αποκάλυψη ότι χάριζαν δάνεια πολιτικών οι κυπριακές τράπεζες


Το ύψος των δανείων που χαρίστηκαν αγγίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για κάθε έναν από τους εμπλεκόμενους
Αίσθηση και αναστάτωση στην Κύπρο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι οι τράπεζες που παρέσυραν στον βυθό την Μεγαλόνησο διέγραφαν αφειδώς δάνεια που είχαν λάβει πολιτικοί από τα τρία μεγάλα κόμματα και άλλα στελέχη της δημόσιας διοίκησης.
Δάνεια χάριζαν και οι τρεις μεγαλύτερες κυπριακές τράπεζες, δηλαδή η Τράπεζα Κύπρου, η Λαϊκή Τράπεζα και η Ελληνική Τράπεζα. Το ύψος των δανείων που χαρίστηκαν αγγίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για κάθε έναν από τους εμπλεκόμενους.
Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα το Έθνος, ήδη έχουν παραδοθεί στην Επιτροπή Θεσμών της Κυπριακής Βουλή οι λίστες με τα ονόματα πολιτικών προσώπων από όλα τα κόμματα (εκτός ΕΔΕΚ και Οικολόγων) που πέτυχαν τη διαγραφή σημαντικών οφειλών τους από τις τράπεζες. 
Πλέον τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα πρέπει να αποδείξουν το πώς και το γιατί της ειδικής αυτής μεταχείρισης που είχαν από τα διορισμένα από την ίδια την πολιτική ηγεσία Διοικητικά Συμβούλια των Τραπεζών.
H εφημερίδα σημειώνει ότι έχει στην κατοχή της τις λίστες με τα ονόματα όλων όσων τα δάνεια έχουν διαγραφεί από τις κυπριακές τράπεζες.
πηγή voria.gr - tsantiri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top