29 Απρ 2013
0 σχόλια

Ηλεία: Δημιουργούν παιχνιδαποθήκες στα πολύπαθα χωριά Μάκιστο και Αρτέμιδα


Τη Μεγάλη Τετάρτη


Ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας» θέλοντας να τιμήσει με τον δικό του τρόπο τις Άγιες αυτές ημέρες τα δύο πολύπαθα χωριά του Νομού Ηλείας θα δημιουργήσει τη Μεγάλη Τετάρτη ακόμη δύο ΠΑΙΧΝΙΔΟΘΗΚΕΣ: Στη Μάκιστο και στην Αρτέμιδα. Την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα, αντιπροσωπεία του Ομίλου θα επισκεφθεί τα δύο χωριά του Δήμου Ζαχάρως και θα δωρήσει παιχνίδια για τη δημιουργία Παιχνιδοθηκών και πασχαλινές λαμπάδες στα παιδιά.


Υπενθυμίζουμε ότι οι Παιχνιδοθήκες λειτουργούν κατά το πρότυπο των δανειστικών βιβλιοθηκών, μόνο που το αντικείμενο του δανεισμού είναι παιχνίδια, αλλά και βιβλία, που συγκεντρώνει ο Όμιλος «Πολιτεία Ήλιδας – Ολυμπίας» από τις προσφορές πολιτών και επαγγελματιών!

Δημιουργώντας μια παιχνιδοθήκη κάνουμε εμείς την αρχή, και στη συνέχεια οι παιχνιδοθήκες ενισχύονται από τους κατοίκους, ντόπιους ή ετεροδημότες.

Μέχρι τώρα η «Πολιτεία Ήλιδας – Ολυμπίας» έχει δημιουργήσει 11 παιχνιδοθήκες στα χωριά: Πέρσαινα, Πρόδρομος, Πλατιάνα, Διάσελλα, Αγία Άννα, Βάλμη, Περιστέρι, Ξηρόκαμπο, Νεμούτα, Ανδρίτσαινα και Αμυγδαλιές.

πηγή thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top