29 Απρ 2013
0 σχόλια

Πασχαλινό παζάρι στο νηπιαγωγείο Λάλα: Προσφορά στο "Χαμόγελο του Παιδιού"


Η σημαντικότερη ανθρώπινη λειτουργία είναι αυτή που συνδέεται με την προσφορά και την αλληλεγγύη. Κάθε άνθρωπος εξαρτάται από τους υπόλοιπους. 
Δεν μπορεί να επιβιώσει και να ζήσει ποιοτικά χωρίς τους άλλους. Οι ευκαιρίες για προσφορά είναι πολλές στις μέρες μας, καθώς όλο και περισσότεροι  συνάνθρωποι μας αντιμετωπίζουν  οικονομικά προβλήματα, τόσο έντονα, που φθάνουν στο σημείο να μην έχουν να φορέσουν ένα ρούχο ή να χορτάσουν την πείνα τους με ένα κομμάτι ψωμί.


Mεγάλο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού έχει βρεθεί εδώ και καιρό πέραν του ορίου της φτώχειας. Ζει σε συνθήκες εξαθλίωσης και δεν έχει τι άλλο να περιμένει εκτός από την αγάπη και την αλληλεγγύη των ευαίσθητων συμπολιτών μας που δίνουν μέσα από την προσφορά, πραγματικό νόημα στην έννοια «άνθρωπος».

Διαπνεόμενοι από αυτή την αντίληψη, η νηπιαγωγός Χριστίνα Κάτρη, του νηπιαγωγείου Λάλα και οι μαθητές της, έλαβαν την όμορφη πρωτοβουλία να διοργανώσουν πασχαλινό παζάρι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Την πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού και των παιδιών, στήριξε η δημοτική αρχή Αρχαίας Ολυμπίας και  ιδιαίτερα ο αντιδήμαρχος Πέτρος Γιαννακόπουλος.

ΠΗΓΗ ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top