28 Απρ 2013
0 σχόλια

Πασχαλινή εκδρομή με τρένο σε Πελοπόννησο - Ολυμπία


Μια νέα σιδηροδρομική εκδρομή αυτή τη φορά Πασχαλινή διοργανώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε  συνεργασία με την @Holidays. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτείνει πασχαλινή 4ήμερη εκδρομή
στην Πελοπόννησο με το τραίνο, από τις 3 έως τις 6 Μαΐου, διανύοντας το ομορφότερο κομμάτι του δικτύου της Πελοποννήσου. Η αναχώρηση γίνεται από την Αθήνα με προορισμό και διαμονή στην Καλαμάτα. Μια εβδομάδα αργότερα πραγματοποιείται δεύτερη εκδρομή με την ίδια διαδρομή και συνολική διάρκεια 3 ημερών.


Το πρόγραμμα της 4ήμερης πασχαλινής εκδρομής έχει ως εξής:
1η ημέρα: Κόρινθος – Καλαμάτα Αναχώρηση με προαστιακό από Δ. Πλακεντίας. Μετεπιβίβαση στην Κόρινθο στο υπερσύγχρονο ναυλωμένο τραίνο με προορισμό την Καλαμάτα. Ενδιάμεσες σταθμεύσεις: Ναύπλιο για φαγητό Τρίπολη για καφέ Ζευγολατιό για παραδοσιακό παστέλι.

2η ημέρα: Καλαμάτα – Προαιρετικές περιηγήσεις

3η ημέρα: Αναχώρηση από Καλαμάτα για Ολυμπία με ενδιάμεσες σταθμεύσεις: Ζευγολατιό Καλόνερο (για καφέ) Καϊάφα (επίσκεψη στη λιμνοθάλασσα)

4η ημέρα: Αναχώρηση από Ολυμπία για Πάτρα με σταθμεύσεις σε: Πύργο και Καβάσιλα (για καφέ) Άφιξη στην Πάτρα. Μικρή περιήγηση. Επιβίβαση σε λεωφορεία του τουριστικού γραφείου για Κιάτο. Τραίνο από Κιάτο για Αθήνα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Τα εισιτήρια διατίθενται από το Γραφείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Σίνα 6, Αθήνα. Τηλ. επικοινωνίας: 210 3624406, 210 3621039 κος Πολίτης (ώρες λειτουργίας 8:00-15:30 Δευτέρα έως Παρασκευή).

ΠΗΓΗ ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top