31 Ιουλ 2013
0 σχόλια

ΣΟΚ από ΔΝΤ: "Το 2045 ίσως έρθει η πραγματική ανάπτυξη στην Ελλάδα"!

Το 2045 μ.Χ η Ελλάδα "μπορεί" να εισέλθει σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά αναφέρει έκθεση του ΔΝΤ η οποία κυριολεκτικά "θάφτηκε" από συστημικά" ΜΜΕ.

Η κυνική ομολογία της έκθεσης, για "μη οικονομική αυτάρκεια" της χώρας μέχρι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 2045 (με προοπτική για επιπλέον χρόνια) σημαίνει δύο πράγματα:

Ότι θα "χαθούν" σίγουρα δύο γενιές (δεδομένο), οπότε θα επιτευχθεί μια πλήρης γενοκτονία της συνέχειας της ελληνικής φυλής. Ταυτόχρονα σημαίνει ότι το ελληνικό κράτος θα είναι αποικία των δανειστών μέχρι τότε, με option να ξεπεράσει η αποικιοκρατική αυτή σχέση και τα 50 χρόνια!


Συστάσεις για περαιτέρω αύξηση της ελαστικότητας στην αγορά εργασίας και μείωση του κόστους εργασίας απευθύνει προς την Ελλάδα το ΔΝΤ, το οποίο συνεδριάζει την Δευτέρα για την εκταμίευση ποσού ύψους 1,8 δισ. ευρώ προς τη χώρα μας.

Στη νέα έκθεσή του, το Ταμείο αναγνωρίζει τη «σημαντική πρόοδο» της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας τις «μεταρρυθμίσεις» στην αγορά εργασίας, τονίζει, όμως, ότι απαιτούνται νέες παρεμβάσεις για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, δείχνοντας προς νέα μείωση μισθών και νέες ανατροπές στα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ iliaoikonomia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top