31 Αυγ 2013
0 σχόλια

21χρονη ψάχνει μέσω facebook 100.000 άνδρες απ΄όλο τον κόσμο,για να κάνει sex μαζί τους

Αυτή η κοπέλα σίγουρα έχει τις σωστές προτεραιότητες.Το όνομα της είναι Ania Lisewska. Είναι 21ενος ετών και είναι από την Πολωνία.

Η νεαρή αυτή κοπέλα έχει βάλει έναν στόχο. Θέλει λέει να κάνει σεξ με 100.000 άντρες από όλο τον κόσμο, για 20 λεπτά τον καθένα. «Θέλω άντρες από την Πολωνία, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Μου αρέσει το σεξ, η διασκέδαση και οι άντρες.


Στην Πολωνία το θέμα του σεξ είναι ακόμα ταμπού και όποιος θέλει να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις θεωρείται είτε κακός είτε ψυχικά άρρωστος» λέει η ίδια και συμπληρώνει πως θέλει με αυτόν τον τρόπο να εξαλείψει αυτό το μεγάλο ταμπού στην χώρα της.
Μέχρι στιγμής έχει φτάσει τους 284 άντρες και ακόμα συνεχίζει ακάθεκτη.

H Ania μάλιστα έχει κάνει και σελίδα στο Facebook για να ελκύσει κόσμο και να κάνει την προσπάθεια της πιο εύκολη. Η σελίδα της έχει μέχρι στιγμής πάνω από 14 χιλιάδες likes.
Βέβαια θα την πάρει τουλάχιστον 3.5 χρόνια για να εκπληρώσει το σκοπό της. Κι αυτό χωρίς να σταματάει για φαι, μπάνιο και ύπνο. Έτσι λοιπόν η ίδια είπε πως θα ακολουθεί το... χόμπι της μόνο τα Σαββατοκύριακα και έχει βάλει και ένα χρονικό περιθώριο 20 ετών.

kamarinia.gr -seleo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top