31 Αυγ 2013
0 σχόλια

Πύργος: Eco Φεστιβάλ ραντεβού σήμερα στην όχθη του Αλφειού!

Ξεκινά σήμερα το 2ήμερο Φεστιβάλ με στόχο την προώθηση της ανακύκλωσης και της Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Τις πύλες του ανοίγει σήμερα το απόγευμα - και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή - το Eco Fest στον Αλφειό, μια πρωτότυπη και πολύπλευρη εκδήλωση που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια εναλλακτική πρόταση Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ψυχαγωγίας. Βασική θεματική του Φεστιβάλ είναι η ανακύκλωση και το πώς αυτή μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητας των πολιτών με απλές κινήσεις.


Στο χώρο του, πολύ κοντά στον Πύργο και δίπλα από την όχθη του ποταμού Αλφειού, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των Συλλόγων και των Ομάδων που συμμετέχουν ενώ το παρόν έδωσε και ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Eco Fest Γιώργος Γουβιάς ανέφερε. «το Eco Festival είναι μια καινούργια εκδήλωση που φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες του Δήμου Πύργου και της Ηλείας γενικότερα ώστε να δημιουργήσουν μια καινούργια σχέση όσον αφορά τις περιβαλλοντικές τους ευαισθησίες και όχι μόνο. Φέτος το βάρος πέφτει σαν πρώτη χρονιάς λειτουργίας του, στην ανακύκλωση. Φιλοδοξούμε να δείξουμε στους επισκέπτες πως μπορούν να κάνουν ανακύκλωση με τρόπους τους οποίους ίσως δεν έχουν φανταστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top