29 Σεπ 2013
0 σχόλια

Νίκη... γιορτή για ΑΕΚ κόντρα σε Θύελλα Ραφήνας

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 της Θύελλας Ραφήνας και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Football League 2. H Ένωση, μπροστά σε περίπου 15.000 φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ, κατάφερε να πετύχει το στόχο της, που δεν ήταν άλλος από το θετικό αποτέλεσμα.

Το... χορό των τερμάτων άνοιξε στο 30’ ο Ντακόλ, ενώ νωρίτερα στο 5’ ο Ανάκογλου έχασε πέναλτι. Στο 59' ο Πλατέλλας έκανε το 2-0, με την Θύελλα Ραφήνας να μειώνει στο 74' με τον Ραμπαβίλα.


Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τερματοφύλακα τον Βούρα, ενώ στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά αγωνίστηκαν οι Τσουμάγκας, Σταθάκης, Γεωργέας και Τσουκαλάς. Ως αμυντικός μέσος αγωνίστηκε ο Ρόβας, ο οποίος είχε μπροστά του, τους Κορδέρο και Ανάκογλου. Την τριάδα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Ράμα, Πλατέλλας και Ντακόλ.

Ο αγώνας

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 4’ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Τσουμάγκας σέντραρε από τα αριστερά και ο Γεραγωτέλης έκανε χέρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανάκογλου, αλλά ο Κατσιούλης έδιωξε σωτήρια, με την μπάλα να χτυπάει δοκάρι και να βγαίνει έξω.

Διαβάστε περισσότερα στο Woop.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ!
Πηγή nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top