30 Σεπ 2013
0 σχόλια

Αρχ. Ολυμπία: Λιποθυμούσαν θεατές γιατί τους απαγόρευαν να έχουν μπουκαλάκια με νερό

Ο ηλιόλουστος καιρός και η αυξημένη για την εποχή θερμοκρασία, προκάλεσαν προβλήματα στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. 

Ανδρες και γυναίκες του Ερυθρού Σταυρού αλλά και ο γιατρός που βρισκόταν στο χώρο εκλήθησαν σύμφωνα με το dete.gr να αντιμετωπίσουν πολλά περιστατικά ηλίασης αλλά και άλλων προβλημάτων.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και μικρά παιδιά αντιμετώπισαν προβλήματα και μάλιστα ένα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Εκτός από τα παιδιά κινδύνευσαν και δύο ηλικιωμένοι.


Στο χώρο των θεατών υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες αφού οι αστυνομικοί είχαν εντολή να μην αφήνουν κανέναν να περνά σε άλλο σημείο το οποίο ήταν σκιώδες. Αποτέλεσμα να ακούγονται φωνές και παράπονα στη διάρκεια της τελετής.

Αναγνώστης του odigos.gr  μας κατήγγειλε πως για 3-4 ώρες οι υπεύθυνοι άφησαν τον κόσμο που βρίσκοταν στο στάδιο της Ολυμπίας χωρίς νερό, ενώ αντίθετα επέτρεπαν να περάσουν άλλα αντικείμενα όπως αναπτήρες , κινητά κλπ.Τα μπουκαλάκια με νερό που είχαν μαζί τους οι πολίτες συγκεντρώνοντας στις εισόδους.

Πηγή odigos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top