27 Σεπ 2013
0 σχόλια

Ήσουν βιαστικός; Τώρα μπορείς να διορθώσεις το status update σου στο Facebook

Πάμπολλες φορές έχουμε ανεβάσει ένα status update με ορθογραφικά λάθη ή ασύντακτο. Τώρα επιτέλους το Facebook λύνει τα χέρια στους «βιαστικούς» χρήστες αφού σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα status updates σας ακόμα και αφού τα έχετε δημοσιεύσει.

Η αλλαγή αυτή θα γίνει από σήμερα σταδιακά διαθέσιμη στην web και Android έκδοση της υπηρεσίας και λίγο αργότερα στην εφαρμογή για iPhone και iPad.


Για να επεξεργαστείτε μια δημοσίευσή σας θα πρέπει να επιλέξετε το βελάκι που βρίσκεται πάνω και δεξιά και να επιλέξετε το «Επεξεργασία/Edit Post». Όταν πραγματοποιήσετε τις επιθυμητές αλλαγές απλώς πατάτε την επίλογή «Τέλος Επεξεργασίας/Done Editing» και αυτό ήταν!

Ωστόσο επειδή το δίκτυο αγαπάει τη διαφάνεια καλό είναι να γνωρίζετε πως οι φίλοι σας θα μπορούν να δουν τόσο την αρχική όσο και την τελική μορφή της δημοσίευσής σας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία επιθυμούσε να δώσει τη λειτουργία αυτή νωρίτερα στους χρήστες αλλά υπήρχε μια διστακτικότητα για το πως θα χρησιμοποιούνταν. Κρίνοντας και από το γεγονός ότι το «αντίπαλο» Google+ προσφέρει μια τέτοια δυνατότητα εδώ και αρκετό καιρό ήταν απλώς θέμα χρόνου. Για αυτό το λόγο το ιστορικό επεξεργασίας λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας . Λέτε να είναι σειρά του Twitter;

Πηγή koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top