31 Οκτ 2013
0 σχόλια

Η Η κρίση «έβαλε» τα ελληνικά νησιά στους σημαντικότερους προορισμούς του πλανήτη

Τα ελληνικά νησιά θριαμβεύουν, ξεχωρίζοντας μεταξύ των κορυφαίων προορισμών να επισκεφθεί κανείς, σύμφωνα με τον διάσημο ταξιδιωτικό οδηγό Lonely Planet. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα ελληνικά νησιά ενδείκνυνται ως οικονομικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί καθώς η οικονομική κρίση έχει μειώσει τις τιμές.

«Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, σας προτείνουμε να ταξιδέψετε περισσότερο, όχι λιγότερο – απλώς διαλέξτε με προσοχή. Εδώ είναι οι περιοχές που το πορτοφόλι σας θα χαμογελά στις αναμνήσεις για πολλά χρόνια μετά», ξεκινά το άρθρο του Lonely Planet.


Στην λίστα φιγουράρουν παράλληλα και άλλοι ιδανικοί προορισμοί που συνδυάζουν ειδυλλιακές διακοπές αλλά και οικονομικές από πλευράς κόστους όπως, η Νότια Ιταλία, η Νικαράγουα, η Βουλγαρία, η Πορτογαλία, τα νησιά Φίτζι, το Μεξικό, η Καρνάτακα της Ινδίας, το Παλουάν στις Φιλιππίνες και η Αιθιοπία.

Χώρες που απαρτίζουν τη λίστα όπως η Ιταλία, η Πορτογαλία, αλλά και η Βουλγαρία, είναι χώρες που έχουν επίσης «χτυπηθεί» από την οικονομική κρίση όπως η χώρα μας.

ΠΗΓΗ koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top