30 Νοε 2013
0 σχόλια

Άλλαξε ξαφνικά ο πίνακας επιτυχόντων της Κοινωφελούς εργασίας για το πρόγραμμα των 10.000 θέσεων!

Αλλάξαν αιφνιδιαστικά από τον ΟΑΕΔ τα αποτελέσματα για τις 10.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας. Αρχικοί επιτυχόντες στον προηγούμενο οριστικό πίνακα δεν αναγνωρίζονται πλέον! Την Παρασκευή το βράδυ, ο ΟΑΕΔ δημοσίευσε, τελικά, τα νέα αποτελέσματα με  μια λιτή ανακοίνωση χωρίς τις απαραίτητες εξηγήσεις και χωρίς καν μια δήλωση ...συγγνώμης για την ταλαιπωρία στην οποία βάζει χιλιάδες ανέργους.

Το λάθος φαίνεται ότι οφείλεται στον λανθασμένο τρόπο με τον οποίον είχαν υπολογιστεί τα μόρια για τη διάρκειας της ανεργίας.

Όπως και να είναι, όμως, ο ΟΑΕΔ φέρει σοβαρή ευθύνη για αυτό το λάθος. Οι άνεργοι βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά και ο ΟΑΕΔ αντί να στηρίζει και να βοηθάει, κάνει ό,τι μπορεί για να αποπροσανατολίσει και να εξοργίσει τους ανέργους.


Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ και οι τροποποιημένοι πίνακες.

"Σήμερα στις 29-11-2013 με την με αριθμ. 100779/28-11-2013 Απόφαση του Διοικητή του ΟΑΕΔ αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, ο Τροποποιημένος Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων."

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς, για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, Ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Ονοματεπώνυμα με Λατινικούς χαρακτήρες Αρχείο XLS
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (ΓΡΑΜΜΑ Α)  Αρχείο XLS
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (ΓΡΑΜΜΑΤΑ Β - Γ)Αρχείο XLS
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (ΓΡΑΜΜΑΤΑ Δ - Ι ) Αρχείο XLS
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (ΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ - Ο)Αρχείο XLS
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (ΓΡΑΜΜΑΤΑ Π - Ω)Αρχείο XLS

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Αρχείο XLS

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ Αρχείο XLS
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ Αρχείο XLS

Πηγή iliaoikonomia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top