28 Νοε 2013
0 σχόλια

Άφησε και στην Ηλεία τη «στάμπα» του! Ο «πατήρ Ποιμένας»

Τα «διαπιστευτήριά» του και στην Ηλεία, είχε αφήσει το προηγούμενο καλοκαίρι ο «πατήρ Ποιμένας» της μονής Μυρελαίου στην Παιανία, τα καμώματα του οποίου σε τηλεοπτική εκπομπή, έχουν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στον χώρο της εκκλησίας αλλά και γενικότερα.

Ο εν λόγω… ρασοφόρος, σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με άλλους «ομοϊδεάτες» του είχε νοικιάσει παραθεριστική κατοικία σε παραλιακή περιοχή της νότιας Ηλείας, η οποία να σημειωθεί ότι δεν προσελκύει ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό επισκεπτών…

Μάλιστα οι κάτοικοι μεγάλου χωριού που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη συγκεκριμένη παραλία, θυμούνται τον προαναφερόμενο να πηγαίνει για ψώνια φορώντας ράσο με κόκκινο πετραχήλι αλλά και …σαγιονάρες!


Σε πολλούς είχε κάνει εντύπωση η περίεργη συμπεριφορά του, αλλά δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που αντιμετώπιζαν θρησκευτικά την περίπτωση αυτή και δε δεχόντουσαν κάτι…μεμπτό στη συμπεριφορά του «αγίου πατέρα», όπως αναφέρεται ειρωνικά σε δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων. Βλέποντας όμως πριν λίγες μέρες οι κάτοικοι του χωριού στην τηλεόραση τα… κατορθώματα του «ψευτοπαπά» από την Παιανία, θυμήθηκαν την παραμονή του στην περιοχή του Νομού, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς συνέδεσαν το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε με το εν λόγω παραλιακό μέρος, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο!

Η AGB…

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την «Espresso», ο «πατήρ Ποιμένας» της μονής Μυρελαίου στην Παιανία, που έσπασε τα μηχανάκια της AGB με τα γελοία καμώματά του την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή «Κάτι ψήνεται», είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, ένας «λύκος με ένδυμα προβάτου». Μάλιστα με εγκύκλιο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, στην οποία νομοτελειακά ανήκει το μοναστήρι της Παιανίας, συστήνεται η αποφυγή κάθε μορφής επαφή και επίσκεψη με τον εν λόγω «ψευτοπαπά» και τους ομοίους του («ούτε έξω από το μοναστήρι μην περνάτε» προειδοποιεί η σχετική εγκύκλιος).

Κώστας Αντωνόπουλος
Με πληροφορίες απο την protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top