28 Νοε 2013
0 σχόλια

Επιτάλιο Ηλείας: Πανελλήνιο κύπελλο Dcg Drift και Drag Day (auto-moto) μαζί - Στις 7 και 8/12

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου στον Πύργο και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Επιταλιου, η ΑΟΛΑΠ, η ΦΙΜΑ και η ΑΣΗ συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο κύπελλο Dcg Drift και Drag Day (auto-moto) μαζί. 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: "Το Σαββατο 7/12 στο αεροδρόμιο θα σχεδιαστεί μια πίστα drift, χιλιομετράτη και τεχνική με κερκίδες για τους θεατές και φυσικά το θέαμα αναμένεται πολύ ...καυτό μιας και πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που θα κρίνει και τους πρωταθλητές.
Οι συμμετοχές αναμένονται αρκετές και πολύ δυνατές . . .

Οι τρεις πρωτοπόροι της βαθμολογίας, Χατζάρας, Ασλάνης και Παπαπάσχος θα ...λύσουν τις διαφορές τους, παρέα με τους Κυριακούδη, Στεφανάτο, Γαβριήλ, και άλλους πολλούς Αθηναίους αλλά και μερικούς πολύ καλούς νησιώτες οδηγούς. Επίσης, αναμένονται συμμετοχές από Πάτρα, Πύργο και Καλαμάτα.

Το πρωί του Σαββάτου θα γίνουν ελεύθερα περάσματα , στην συνέχεια βαθμολογημένα και η ημέρα θα τελειώσει με τις ...μάχες.

Την Κυριακή 8/12 τώρα θα είναι η μέρα των ...κοντράκηδων! Ο χώρος του αεροδρομίου από πίστα Drift που ήταν μια ημέρα πριν, θα αλλάξει και θα μετατραπεί σε πίστα dragster όπου τα δυνατότερα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες της Πελοποννήσου και όχι μόνο, θα είναι εκεί για περάσματα και χαμηλούς χρόνους...

Όλοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο από την ΟΜΑΕ ενώ στις μοτοσυκλέτες χρειάζεται πολιτικό δίπλωμα η δελτίο αθλητού από την ΑΜΟΤΟΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στα 2810 301289 και 6972 872983
Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα διήμερο που θα τα έχει όλα. . . ".

Με πληροφορίες απο το iliaoikonomia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top