30 Δεκ 2013
0 σχόλια

Ανθελληνικό μένος από «Kronen Zeitung»: Δεν είναι ανέκδοτο, oι Έλληνες έχουν την προεδρία της ΕΕ

Συνεχίζοντας την πάγια ανθελληνική τακτική της, η γνωστή για το λαϊκισμό της, μεγαλύτερης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Kronen Zeitung», αναφερόμενη στην επερχόμενη ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει σε σχετικό δημοσίευμά της τον τίτλο «Δεν είναι ανέκδοτο: Οι Έλληνες έχουν την προεδρία της ΕΕ».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «σε αυτή την ΕΕ πραγματικά τίποτε πλέον δεν μπορεί να προκαλεί έκπληξη: Την 1η Ιανουαρίου αναλαμβάνει, έχοντας τη σειρά της, για μισό χρόνο την προεδρία της ΕΕ η χώρα με τη μεγαλύτερη κρίση. Για αυτό η Αθήνα χρειάζεται επιπλέον οικονομική βοήθεια».


«Χαρακτηριστικές είναι και οι ελληνικές δημοσκοπήσεις για τις Ευρωεκλογές το Μάιο που φέρουν στην πρώτη θέση τη ριζοσπαστική Αριστερά του δημαγωγού Τσίπρα και στην τρίτη θέση τη ριζοσπαστική Δεξιά της Χρυσής Αυγής», σημειώνει στο δημοσίευμά της η «Kronen Zeitung».

Με το δημοσίευμα αυτό φαίνεται πως η διαβόητη για το λαϊκισμό της, μεγαλύτερη αυστριακή εφημερίδα -και αναλογικά με τον πληθυσμό της χώρας, μεγαλύτερη εφημερίδα στον κόσμο- «Kronen Zeitung», εξακολουθεί και θα εξακολουθήσει να τηρεί με συνέπεια την ανθελληνική υποδαύλιση που είχε ξεκινήσει με την έναρξη της ελληνικής κρίσης χρέους.

Διάβασε πρεισσότερα στο: koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top