28 Φεβ 2014
0 σχόλια

Ισπανοί παραγωγοί ταινιών μαγεύτηκαν από την Ελλάδα - Δείτε τι έκαναν (video)

Μια ομάδα Ισπανών παραγωγών ταινιών δημιούργησαν μια ταινία 23 λεπτών με στόχο να δείξουν πως η Ελλάδα είναι μια χώρα που ξέρει να μαγεύει τους επισκέπτες της. Έκαναν γυρίσματα στην Βαρκελώνη και τον Πύργο Ηλείας.

Δείχνοντας στιγμές απο την ελληνική καθημερινότητα και κουλτούρα, θέλησαν να μεταφέρουν ώς μήνυμα πως ναι μεν η Ελλάδα  ζεί μια γενικότερη κρίση -όχι μόνο οικονομική- όπως όλος ο κόσμος, όμως η εικόνα που παρουσιάζεται στο εξωτερικό είναι σε μεγάλο βαθμό πλασματική.

Τίτλος της ταινίας είναι η "Διαφορά. Όταν ένα ταξίδι σου αλλάζει τη ζωή"!
Όπως σημειώνουν στο κείμενο που συνοδεύει την ταινία τους, πέρυσι το καλοκαίρι δημιούργησαν αυτό τo video θέλοντας να προσκαλέσουν όλο τον κόσμο να επισκεφθεί τη χώρα μας και να ανακαλύψει τις ξεχωριστές ομορφιές της.


Αξιοσημείωτο είναι ότι η ταινία συμμετέχει σε Φεστιβάλ Κινηματογράφου, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βαλένθια.

Διαβάστε το σημείωμα τους:

“Γεια σας είμαστε μια ομάδα παραγωγής ταινιών από την Βαρκελώνη (Invitia Productions). Φτιάξαμε μια ταινία στην Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι, με τίτλο ‘Διαφορά’. Έγιναν γυρίσματα στην Βαρκελώνη και τον Πύργο Ηλείας.

Η ταινία δείχνει ότι η εικόνα που έχουν στο εξωτερικό για την Ελλάδα είναι διαφορετική από την πραγματική. Είναι μια υπέροχη χώρα και οι άνθρωποι πρέπει να την επισκεφθούν.
Θέλουμε ο καθένας να επιχειρήσει να επισκεφθεί την Ελλάδα, να δει τα υπέροχα μέρη που έχει και να διαπιστώσει πόσο υπέροχη είναι η χώρα σας.

Φτιάξαμε αυτή την ταινία για τους Έλληνες και ελπίζουμε να σας αρέσει!
Η ομάδα του Invitia Productions”

Δείτε εδώ την εντυπωσιακή και αξιόλογη προσπάθεια των νεαρών παραγωγών απο τη Βαρκελώνη:



Πηγή: seleo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top