21 Μαρ 2014
0 σχόλια

Κορυφαίο έργο πολιτισμού στην Αμαλιάδα!

Το κορυφαίο στην περιφερειακή Ελλάδα έργο στον πολιτισμό, το Δημοτικό Θέατρο και η Δημοτική Πινακοθήκη στην Αμαλιάδα με προϋπολογισμό 9.560.000 ευρώ, παίρνει σάρκα και οστά 

καθώς εγκαταστάθηκε ο εργολάβος στις παλιές Φυλακές και σε ενάμιση χρόνο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί στην κοινωνία του δήμου Ήλιδας και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ολόκληρο το νομό Ηλείας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το έργο αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της δημοτικής αρχής Ήλιδας και προσωπικά του Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη και η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του αποτελεί τη δικαίωση ενός μεγάλου αγώνα, το οποίο χάρη στην επιμονή και τις αδιάκοπες προσπάθειες έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Θα χαρακτηρίσει τον δήμο Ήλιδας

Ένα έργο-απάντηση και στους πιο δύσπιστους, που θα χαρακτηρίσει την πόλη της Αμαλιάδας και τον δήμο Ήλιδας ως σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό.

Μετά την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού μεταξύ του δήμου Ήλιδας και της εταιρείας «ΩΡΙΩΝ ΑΤΕ», ο εργολάβος εγκαταστάθηκε και έπιασε ήδη δουλειά, καθώς ο στόχος είναι να παραδοθεί εντός του χρονοδιαγράμματος.

Το Δημοτικό Θέατρο και η Δημοτική Πινακοθήκη θα κοσμούν σε λίγο καιρό την είσοδο της Αμαλιάδας σε ένα ιστορικό κτίριο, το οποίο βάσει της σχετικής μελέτης που έχει εκπονηθεί, θα διατηρήσει τα βασικά χαρακτηριστικά του και θα συνδέσει την ιστορία της πόλης με το σήμερα.

Διάβασε περισσότερα εδώ: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top