29 Μαρ 2014
0 σχόλια

Ηλεία: Για ένατη χρονιά το Φεστιβάλ Δημιουργίας και Έκφρασης στην Κρέστενα

Οι μαθητές συνεχίζουν να δημιουργούν - Συμμετέχουν περισσότερα απο 40 σχολεία

Το μεγάλο μαθητικό ραντεβού της χρονιάς έχει κλειστεί για την ερχόμενη Παρασκευή 4 Απριλίου στην Κρέστενα.

Πρόκειται για το 9ο Φεστιβάλ Δημιουργίας και Έκφρασης όπου συμμετέχουν κάθε χρόνο οι μαθητές των σχολείων της Ηλείας, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας το ταλέντο τους στις τέχνες και την τεχνολογία.


Για άλλη μια χρονιά η Κρέστενα φιλοξενεί εκατοντάδες μαθητές στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας, που χωρίς καμία διάθεση ανταγωνισμού αλλά με πολύ όρεξη για δημιουργία θα δείξουν στο κοινό τις ικανότητες, στη μουσική, το χορό, το θέατρο, τις δεξιότητές τους στην κομμωτική, το μακιγιάζ, την ευφυΐα τους στις κατασκευές.

Χθες παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο της Κρέστενας ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος, ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Δημητρέλλος και οι καθηγητές των σχολείων που έχουν αναλάβει την οργάνωση.

Σχολείο και κοινωνία μαζί…
Ο κ. Μπαλιούκος τόνισε πως ο Φεστιβάλ αυτό αποτελεί την ευκαιρία και ανοίγει το σχολείο στην κοινωνία.

«Είναι κάτι που επιδιώκαμε και για το οποίο καμαρώνουμε, μια ημέρα, στον φιλόξενο χώρο της Γιορτής Σταφίδας και απευθύνουμε κάλεσμα στο λαό της Ηλείας, να έρθει και να καμαρώσει τα παιδιά και τις δημιουργίες τους.

Να δουν πως πέρα από τις συνήθεις δραστηριότητές τους επιδεικνύουν ευαισθησία και δυνατότητες δημιουργίες, τις οποίες αγκαλιάζουμε και ενισχύουμε με όποιο τρόπο μπορούμε»

Του Γιάννη Σπυρούνη
Διαβάστε περισσότερα στο: ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top