30 Απρ 2014
0 σχόλια

Αφαίρεση 3 βαθμών σε ΠΑΟΚ!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, πάνω στον ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του βορρά» να τιμωρείται με -3 βαθμούς, 2 αγώνες κεκλεισμένων και 50.000 πρόστιμο για τα όσα έγιναν με Ολυμπιακό.

Όχι ακριβά, αλλά πανάκριβα θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ τα όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα.

Ο «δικέφαλος του βορρά» είχε κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και η ποινή που το επιβλήθηκε είναι εξαιρετικά βαριά. Συγκεκριμένα στους Θεσσαλονικείς επιβλήθηκε αφαίρεση 3 βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο 50.000 ευρώ.


Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει έφεση τις επόμενες ημέρες, ενώ από τον «δικέφαλο» περιμένουν τόσο την ΕΠΟ, όσο και την Σούπερ Λίγκα προκειμένου να μάθουν αν τελικά η αφαίρεση βαθμών θα ισχύσει σε αυτό το πρωτάθλημα ή στο ερχόμενο. Θα πρέπει όμως να τονιστεί ότι αφαίρεση δεν μπορεί να γίνει από την ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, ενώ η βαθμολογία για την σεζόν 2013-14 έχει ήδη επικυρωθεί! Οπότε... μπάχαλο εκ νέου!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχεται εν μέρει την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πράξη που αναφέρεται στο σκεπτικό. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα αυτή, κατά τα λοιπά. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ α) πειθαρχική χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, β) ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα (ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 16/4)».

Πηγή: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top