7 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Ανθεστήρια με πολλές εκπλήξεις στη Ζαχάρω στις 11 Μαίου

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη φετινή διοργάνωση των ανθεστηρίων Ζαχάρως, που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαίου.

Ήδη για την άρτια διοργάνωση της εορτής της Άνοιξης, έγινε νέα συνάντηση των αρμοδίων του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως καθώς και της εθελοντικής πολιτιστικής κίνησης (ΠΟΛΥΜΝΙΑ), προκειμένου να αποσταλούν προσκλήσεις σε φορείς, αρχές, υποψηφίους κ.α. για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.


Μεταξύ των δράσεων που θα περιλαμβάνουν τα ανθεστήρια τα οποία φέτος θα γίνουν για δεύτερη συνεχή φορά, είναι οι εκθέσεις λουλουδιών οπωροκηπευτικών, μηχανημάτων, βιολογικής καλλιέργειας, μελιού και γενικά προϊόντων της φύσης,

ενώ σε συνεργασίαμε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων, θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί σπόροι.Στο καλλιτεχνικό μέρος εξάλλου έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις με μουσική από ζωντανή ορχήστρα, χορευτικά από τοπική σχολή χορού, ζωγραφική, χειροκατασκευές, εκθέσεις βιβλίου κ.α.

Συγχρόνως τα ανθεστήρια συμπίπτουν με ποδηλατικούς αγώνες, οι οποίοι θα έχουν διέλευση από την πόλη της Ζαχάρως. Να σημειωθεί ότι περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη διοργάνωση , πρόκειται να δοθούν αύριο από τους συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Κώστας Αντωνόπουλος
protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top