27 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Τιμά την Ηλεία και την Ελλάδα σε Διεθνή διαγωνισμό

Ένα «δικό μας» παιδί, η Κωνσταντίνα Μενύχτα, μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Πύργου, επιλέχθηκε και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, μαζί με τρεις ακόμα συμμαθητές-τριες της από την Ελλάδα, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Βραβείων της Γερμανικής Παιδαγωγικής Υπηρεσίας Ανταλλαγών.

«Πέταξα από τη χαρά μου, δεν το περίμενα…αλλά τελικά, συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο», λέει η ίδια μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς», αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η Ηλεία διαθέτει σημαντικά «μυαλά» και μαθητές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους μαθητές των μεγάλων πόλεων και των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων.


Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, προκήρυξε Διεθνή Διαγωνισμό για την προώθηση της Γερμανικής Γλώσσας, σε παγκόσμια κλίμακα και για την επιβράβευση αλλοδαπών μαθητών με εξαιρετικές επιδόσεις στο μάθημα των Γερμανικών.

Στο πρόγραμμα, που θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου έως τις 27 Ιουλίου στην Γερμανία, θα συμμετάσχουν 480 μαθητές από συνολικά 90 χώρες ενώ την Ελλάδα, θα εκπροσωπήσουν τέσσερις μαθητές.

Ανάμεσα σ’ αυτά τα παιδιά λοιπόν, είναι και η Κωνσταντίνα Μενύχτα, μαθήτρια της Γ΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Πύργου.

Νάνσυ Σπυροπούλου
Διάβασε περισσότερα εδώ: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top