3 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Ζαχάρω: Η «κατάρα» συνεχίζεται για τον ΑΟ Νεοχωρίου

Αυτό που συμβαίνει εδώ και  περίπου τρία χρόνια με την ομάδα του Α.Ο. Νεοχωρίου Ζαχάρως δεν έχει, θα λέγαμε, προηγούμενο στα Ελληνικά και ίσως… παγκόσμια ποδοσφαιρικά δρώμενα, 

καθώς από τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Α.Ο. Νεοχωρίου θρηνεί τον χαμό και του σέντερ φορ της ομάδας την περίοδο που διανύουμε στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣΗ, Γιάννη Κριτσέλη!

Είχαν προηγηθεί στις 19 Ιουνίου του 2011 ο συμπαίκτης του Κώστας Κολλιαδήμας λίγο πριν από τις γραμμές του τρένου στον Κακόβατο, και ο επίσης συμπαίκτης του Γιώργος Τζανέτος στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2012 στην εθνική οδό λίγο πριν την Κυπαρισσία! Ενώ στις 20 Ιουλίου του 2012 επίσης στην Εθνική Οδό και λίγο πριν από την Κυπαρισσία, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο ο συμπαίκτης του και προπονητής του Πάνος Παναγόπουλος!


Προχθές λοιπόν τα ξημερώματα, το κακό για τον Α.Ο. Νεοχωρίου συνεχίστηκε με την ανάσυρση από το λιμάνι της Κυπαρισσίας αυτή τη φορά… του 28 χρόνου γκολτζή της ομάδας Γιάννη Κριτσέλη, ο οποίος αγνοείτο από συγγενείς, συμπαίκτες και φίλους, από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν είχε κάνει για τελευταία φορά προπόνηση με την αγαπημένη του ομάδα τον Α.Ο. Νεοχωρίου στο γήπεδο του χωριού του!

Έναν Α.Ο. Νεοχωρίου τον οποίο υπηρετούσε από το 2001 σε ηλικία 17 ετών, με εξαίρεση την περίοδο 2006-09, όπου ήταν φοιτητής στη Λάρισα, και αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες της περιοχής, επιστρέφοντας και πάλι στην ομάδα της καρδιάς του με την ολοκλήρωση των σπουδών του!

Ο άτυχος Γιάννης Κριτσέλης ήταν γνωστός σε όλη την ποδοσφαιρική κυρίως κοινωνία της Ηλείας και της Μεσσηνίας, και η απώλεια του κάνει το Ηλειακό ποδόσφαιρο ακόμα φτωχότερο, καθώς πέρα από την αγωνιστικότητα του, ξεχώριζε για το ήθος του μέσα και έξω από τα γήπεδα, έχοντας μόνο φίλους!

Του Γ. Παπαφωτόπουλου
Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top