7 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Με δάκρυα στα μάτια ο Μπούκουρας αποκήρυξε τη Χρυσή Αυγή

«Ποιο είναι το έγκλημα; Τι έχω κάνει; Ο Ανδρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή», είπε στην ομιλία του ο προφυλακισμένος βουλευτής Κορινθίας - Αλεξόπουλος:

Δεν γνωριζα για την εγκληματική δραστηριότητα της ΧΑ - Κουνούσαν χαρτονομίσματα στον αέρα οι χρυσαυγίτες βουλευτές - Ευθείες απειλές Γερμενή εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης


«Στέκομαι με ψυχοφάρμακα»

Ο Στάθης Μπούκουρας αναγκάστηκε σε πολλά σημεία να διακόψει καθώς ξέσπαγε σε κλάματα. Υποστήριξε την αθωότητά του, πως βρίσκεται άδικα στην φυλακή και αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα στέκεται όρθιος με ψυχοφάρμακα.

Αλεξόπουλος: Δεν μπορούσα να σταματήσω τις εγκληματικές ενέργειες

Η συζήτηση περιλαμβάνει και τις υποθέσεις του κ. Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου -για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και του κ. Νίκου Μίχου για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικών ουσιών.

Απειλές Γερμενή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης

Με φράση που εκλαμβάνεται ως ευθεία απειλή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου έκλεισε την τοποθέτησή του ο προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΑ κ. Γιώργος Γερμενής.

Με ειδικό σχέδιο στη Βουλή Γερμενής - Μπούκουρας

Εν τω μεταξύ, σε θωρακισμένη κλούβα και συνοδεία Αστυνομικής Δύναμης έφτασαν στη Βουλή λίγο πριν τις 12:15 οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ, Γιώργος Γερμενής και Στάθης Μπούκουρας, προκειμένου να λάβουν μέρος στη συνεδρίαση για τις αιτήσεις άρσης ασυλίας βουλευτών του κόμματος.

Στα δύο χωρίστηκε η Χρυσή Αυγή

Οι χρυσαυγίτες βουλευτές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Ο προφυλακισμένος Στάθης Μπούκουρας και ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί κάθισαν στα πίσω έδρανα μεταξύ ΝΔ και ΑΝΕΛμακριά από τις θέσεις των χρυσαυγιτών, ενώ ο επίσης προφυλακισμένος Γ.Γερμενής κάθισε στα έδρανα της Χρυσής Αυγής.

Φόβοι για θερμό επεισόδιο

Τις τελευταίες ώρες η Βουλή έχει κατεβάσει τα «ρολά», υπό τον φόβο δημιουργίας θερμού επεισοδίου από μέλη της Χρυσής Αυγής, εμποδίζοντας την είσοδο ακόμα και σε πολίτες που έχουν άδεια εισόδου.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο και εικόνες στο: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top