29 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Η Goldman Sachs προβλέπει την πορεία της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελο

Σε μία μεγάλη έρευνα για το Παγκόσμιο Κύπελο 2014, η "Goldman Sachs" υπολόγισε μεταξύ άλλων και την πορεία των 32 φιναλίστ στη διοργάνωση, προβλέποντας ότι η Ελλάδα θα αποκλειστεί από την Ουρουγουάη στη φάση των 16.

Τα αποτελέσματα της έρευνας βασίζονται σε ένα μοντέλο που υπολογίζει μία σειρά παραμέτρων όπως τα αποτελέσματα από το 1960 μέχρι και σήμερα ή η τρέχουσα φόρμα κάθε εθνικής ομάδας.


Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, σύμφωνα με την "Goldman Sachs", θα φέρει 3 ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) στον 3ο όμιλο με αντίπαλο την Κολομβία, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία και θα προκριθεί ως δεύτερη, πίσω από τους Λατινοαμερικανούς.

Στην επόμενη φάση θα τεθεί αντιμέτωπη με την εθνική Ουρουγουάης και θα αποκλειστεί πολύ δύσκολα, είτε στην παράταση είτε στα πέναλτι.

Με βάση τις πιθανότητες που προσφέρει σε κάθε χώρα η έρευνα, η Εθνική ομάδα έχει 60,6% πιθανότητες να προκριθεί στη φάση των 16, 24,6% για τα προημιτελικά, 5,9% για τα ημιτελικά, 1,8% για τον τελικό και 0,3% για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο τελικός προβλέπει να είναι το μεγάλο ντέρμπι του πλανήτη, Βραζιλία - Αργεντινή, με τη "σελεσάο" να κατακτά το τρόπαιο με 48,5% πιθανότητα έναντι 14,1% που δίνεται στην "αλμπιτσελέστε".

Δείτε αναλυτικά τις πιθανότητες ανά όμιλο στο: nooz.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top