25 Ιουλ 2014
0 σχόλια

Κυνοφιλικό σεμινάριο την Κυριακή στην Ζαχάρω στις 7.30 το απόγευμα

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους κυνηγούς της Ηλείας

Κυνοφιλικό σεμινάριο που σίγουρα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους κυνηγούς, διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 27 Ιουλίου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζαχάρως, στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του δημοτικού σχολείου Ζαχάρως.


Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος και θα μιλήσουν για τις φυλές σκύλων καθώς επίσης και για την ασφαλή χρήση του κυνηγετικού όπλου, γνωστοί κυνόφιλοι-εκτροφείς όπως οι Χρήστος Ραπακούλιας, Βασίλης Ανδριανόπουλος, Ηλίας Ηλιάδης και ο οπλουργός Αποστόλης Λυχούδης.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως, είναι η πρώτη φορά που γίνεται στην περιοχή ένα τέτοιο σεμινάριο που σίγουρα θα προκαλέσει και το ενδιαφέρον των κυνηγών όλης της Ηλείας και θα προκύψουν και χρήσιμα συμπεράσματα, αφού αρχές Αυγούστου ξεκινάει και το κυνήγι.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως κ. Χρήστος Πλιάγκος επισήμανε ότι «η εκδήλωση του Κυνοφιλικού σεμιναρίου,  σκοπό έχει να αναδείξει την κυνοφιλία μέσα από τα εκθεσιακά-αγωνιστικά πρότυπα τα οποία αποτελούν τη σύγχρονη άποψη για την εξέλιξη των κυνηγετικών φυλών των κυνηγόσκυλων, καθώς επίσης και να δώσει βασικές οδηγίες για την ασφαλή χρήση του όπλου και την τήρηση των κανόνων αυτών, σε σχέση με την άσκηση του κυνηγίου.

Θεωρούμε ότι θα έχει πολύ μεγάλη προσέλευση και η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους κυνηγούς της Ηλείας βεβαίως και όχι μόνο της Ζαχάρως.»

Να σημειώσουμε ότι το σεμινάριο αναμένεται να βρει μεγάλη ανταπόκριση, καθώς όλοι μαζί οι κυνηγετικοί σύλλογοι της Ηλείας, αριθμούν 5.000-  6.000 μέλη, 1000 εγγεγραμμένα με τα 650 ενεργά έχει μόνο ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζαχάρως, με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύργου να πρωτοστατεί με 1900 περίπου μέλη.

eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top