20 Ιουλ 2014
0 σχόλια

Ο «El Greco» της Μόσχας είναι Ηλείος!

O Παναγιώτης Κουτσούμπας στα 32 του χρόνια έχει κάθε λόγο να χαμογελά για την απόφαση του –στα τέλη του 2013- να ξενιτευτεί στη Ρωσία, να γίνει κάτοικος Μόσχας, και παράλληλα να αντιμετωπίζει με αισιοδοξία το μέλλον του ως επαγγελματίας μουσικός παίζοντας κιθάρα…



Δεν πάει πολύς καιρός (σ.σ. περίπου ένα μήνα πριν) που γράφαμε για την διάκριση του μαζί με το συγκρότημα IYUL BAND όπου βρέθηκαν στον τελικό ενός μουσικού διαγωνισμού στον οποίο πήραν μέρος τα 100 καλύτερα μουσικά σχήματα της Ρωσία.

Μια διάκριση που του δίνει μεγάλο bonus και τον καθιερώνει στη μουσική σκηνή της Μόσχας με τους ανθρώπους του χώρου εκεί να τον αποκαλούν… El Greco!

Αυτοδίδακτος κιθαρίστας, με καταγωγή από τη Γαστούνη ξεκίνησε τη μουσική του πορεία στην Αμαλιάδα από τους «Φοίνιξ» (σ.σ. ακολούθησαν αργότερα τα συγκροτήματα «Επειοί» «Different Onimes» και «Silent Voice»).

Εμφανίστηκε για καιρό σε πολλούς χώρους διασκέδασης στην Ηλεία, αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες από το 2002 έως το 2004 ως κιθαρίστας στο «Σταυρό του Νότου», την «Αρχιτεκτονική» και στο Jazz Club «Half Note» στην Αθήνα.

Έχοντας ζήσει σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας (σ.σ. μιας και ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός), δηλώνει περήφανος για το ότι είναι Ηλείος και στην «Εν Οίκω» συζήτηση που είχαμε μαζί του μας μιλά για την μουσική, την κιθάρα, τη ζωή του στη Μόσχα και τα σχέδια του για το μέλλον…

Από τον Γιώργο Γουβιά
Διάβασε την συνέντευξη του Παναγιώτη Κουτσούμπα στο: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top