26 Ιουλ 2014
0 σχόλια

Welcome to... Dreamland! - Festival OlympiaLand Αρχαίας Ολυμπίας

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε χθες Παρασκευή το Dreamland Festival. Εκατοντάδες νέοι από όλη την Ελλάδα, φυσικά και από την Ηλεία, συναντήθηκαν στο χώρο του OlympiaLand(σ.σ. στο ύψος της Μουριάς Αρχαίας Ολυμπίας) 

προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο μεγάλο Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και πολιτιστικών δρώμενων κατά την διάρκεια του οποίου θα εμφανιστούν πάνω από 30 κορυφαίοι Έλληνες dj της dance μουσικής.


Η μουσική ξεκίνησε να ακούγεται από νωρίς το απόγευμα και δεν σταμάτησε να ακούγεται καθόλου, παρασέρνοντας στο άκουσμα της τους επισκέπτες του Dreamlandπου όσο περνούσε η ώρα γινόντουσαν περισσότεροι. Η αρχή έγινε με τους dj`sNoRabbitz, AngelStoxx, GeorgeSeragos & AdrianosPapadeas, AgentGreg, BangLaDecks, Playmen, DJPete, Mossel, TheModeενώ και σήμερα θα υπάρξει η ανάλογη συνέχεια.

Αξιοσημείωτο και το γεγονός πως ο χώρος διεξαγωγής του Dreamland Festival (δίπλα στις όχθες του Αλφειού), έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς επισκέπτες να κάνουν το μπάνιο τους και τις απαραίτητες βουτιές! Άλλωστε ως και την Κυριακή που θα διαρκέσει το eventέχουν προβλεφθεί διάφορες αθλητικές δραστηριότητες στον Αλφειό (καγιάκ, rafting,hydrospeed, κτλ).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης www.dreamland-greece.gr

Το patrisnews.com βρίσκεται στο χώρο και θα σας μεταφέρει το "κλίμα" που επικρατεί με αφθονο φωτογραφικό υλικό...

Dreamland Festival Day 1 - Line up



Δείτε περισσότερα εδώ: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top