18 Αυγ 2014
0 σχόλια

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Μπενίτες (pics & vid)

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τους ερυθρόλευκους. Τι τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Ολυμπιακός όπως αναμενόταν προχώρησε στην επισημοποίηση της μεταγραφής του Παραγουανού φορ, που έπαιζε στην Γκουαρανί.


Με μία λιτή ανακοίνωση οι ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστή την μεταγραφή του Χόρχε Μπενίτες, που υπέγραψε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας το νέο του συμβόλαιο. Ο παίκτης είχε μεταβεί στα γραφεία μαζί με τον ατζέντη του.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στον Ολυμπιακό ο Μπενίτες. Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο νεαρός Παραγουανός επιθετικός. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες». Κατά πάγια τακτική των πρωταθλητών δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο παίκτης έρχεται με μεταγραφή από την Γκουαρανί. Το συμβόλαιό του σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Παραγουάη ο Ολυμπιακός έδωσε 3 και πλέον εκατ. δολάρια (πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ) στην ομάδα της Γκουαρανί για το 85% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Η ομάδα του κράτησε το 15% συν ένα ποσοστό μεταπώλησης για την συγκεκριμένη προσθήκη. Πάνω σε αυτά υπάρχει και δήλωση του προέδρο του συλλόγου που επιβεβαιώνει τις σχετικές πληροφορίες.



Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top