29 Σεπ 2014
0 σχόλια

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0 (VIDEO)

Ένας καταιγιστικός ΠΑΟΚ με 4 γκολ και 3 δοκάρια σε ένα ημίχρονο... σάρωσε με 4-0 τον ΟΦΗ, 

βρέθηκε μόνος στην κορυφή και την ερχόμενη Κυριακή θα «μετρήσει» δυνάμεις στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό!


Τέσσερα γκολ (2 Ρατς και από ένα Αθανασιάδης και Μακ)  τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες ήταν ο απολογισμός του ΠΑΟΚ στο αποψινό (28/9) παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Το σοκ από την ήττα στο Κύπελλο κόντρα στον Απόλλωνα το ξεπέρασαν με ξέσπασαν στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο πρωτοπόρος πλέον της βαθμολογίας έχει μπροστά της δύο δύσκολα παιχνίδια με Γκινγκάμπ στην Γαλλία για το Europa League και στην συνέχεια με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Σε σχηματισμό 4-3-3 παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ. Με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Σκόνδρα και αριστερά τον Ρατς. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσικάς και Βιτορ. Στην μεσαία γραμμή οι Τζιόλης, Κάτσε και Τζανδάρης. Ενώ στην επίθεση οι Μακ και Σαλπιγγίδης στις πτέρυγες και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Σε σχηματισμό 3-5-2 παρατάχθηκε ο ΟΦΗ με τον Λόρια κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Αντελέγιε, Τριποτσέρης  και Μέιτε. Μπροστά τους Μπανούσης, Μακρής και Μονιάκης. Στη μεσαία γραμμή οι Κάλαιτζιτς και Λαμπρόπουλος. Τέλος ο Γκατούζο για την επίθεση έβαλε τους Περογαμβράκη και Πετρόπουλο.  
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top