17 Σεπ 2014
0 σχόλια

All Stars Drift 2014: Ένα μοναδικό γεγονός στην πίστα Επιταλίου

Για πρώτη φορά στην Ηλεία οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα το προσεχές Σαββατοκύριακο. 

Πληρώματα από αρκετές χώρες του εξωτερικού, από την Ελλάδα αλλά και από το νομό μας θα λάβουν μέρος σε έναν ξεχωριστό αγώνα επίδειξης, σ’ ένα μοναδικό σόου, το European Drift All Stars 2014 που διοργανώνουν από κοινού η ΑΟΛΑΠ με την ΦΙΜΑ Ηρακλείου Κρήτης.


Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πίστα του αεροδρομίου Επιταλίου, η οποία αναμένεται το Σάββατο και την Κυριακή να γνωρίσει μεγάλες στιγμές με πολύ… καμένο λάστιχο. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι θα δώσουν το «παρών» οι κορυφαίοι Άγγλοι, Κύπριοι και φυσικά Έλληνες οδηγοί. Ενώ, από την Ηλεία μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι Τσούλος, Γάζος, Ξυνής. Η δήλωση των συμμετοχών λήγει μεθαύριο.

Ο αγώνας χωρίζεται σε 3 μέρη: Στα ελεύθερα περάσματα, στα βαθμολογημένα περάσματα και στις διπλές μάχες, οι οποίες αναμένεται να κλέψουν την παράσταση στο AllStarsDrift. Επίσης, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα πραγματοποιηθεί και στην Κρήτη το επόμενο Σαββατοκύριακο.

«Μια σπουδαία διοργάνωση»

Με αφορμή την σπουδαία αυτή διοργάνωση ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ, Μιχάλης Αποστολόπουλος (φωτό) παραχώρησε συνέντευξη Τύπου: «Η ΑΟΛΑΠ μαζί με την ΦΙΜΑ Ηρακλείου διοργανώνουν τον Πανευρωπαϊκό αγώνα Drift Show All Stars 2014. Πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση των Drift, που θα προσφέρει πλούσιο θέαμα σ’ όλους όσοι το παρακολουθήσουν. Ο αγώνας θα είναι διάρκειας δύο ημερών.

Το Σάββατο 12-3μμ θα γίνει ο διοικητικός έλεγχος, ενώ την ίδια μέρα 15.00-18.00 τα ελεύθερα περάσματα και στις 18.30-19.30 τα ελεύθερα διπλά περάσματα. Την Κυριακή ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12.00 και θα ολοκληρωθεί στις 19.00», τόνισε μεταξύ άλλων.

Κάλεσμα στον κόσμο

Παράλληλα, ο κ. Αποστολόπουλος απηύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο: «Περιμένουμε τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να έρθει και να δει για μία και μοναδική φορά από κοντά ξένους οδηγούς από Αγγλία, Εσθονία κ.α Ευρωπαϊκά κράτη, τους ντόπιους Τσέλο, Γάζο, καθώς και τους Πατρινούς Μαρκόπουλο, Παπαλεξόπουλο».

Ο κ. Αποστολόπουλος έδωσε και κάποιες διευκρινήσεις προς τους οδηγούς που θα λάβουν μέρος στον αγώνα: «Οδηγός που κάνει άσκοπα Burnout, εισέρχεται, εξέρχεται και κυκλοφορεί γρήγορα στα paddocks με αποτέλεσμα την μείωση της ασφάλει

ας της διοργάνωσης, την πρόκληση ζημιάς στην διαδρομή και τον υποβιβασμό της σοβαρότητας της διοργάνωσης αποκλείεται άμεσα από το event». Επίσης, ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ αναφέρθηκε και στα άριστα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η Λέσχη. Τέλος, τόνισε ότι ο στόχος της ΑΟΛΑΠ είναι να γίνει θεσμός για την Ηλεία.

Μιχάλης Δημητρόπουλος - protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top