2 Σεπ 2014
0 σχόλια

Ηλεία: Κλοπές,διαρρήξεις,τροχαία και πυροβολισμοί!

Πλούσιο ήταν αυτές τις μέρες το αστυνομικό ρεπορτάζ στην Ηλεία, 

καθώς από τις συνηθισμένες πλέον διαρρήξεις και κλοπές, είχαμε εκτός και από τα τροχαία και πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, στο χωριό Αυγή του δήμου Ήλιδας, άγνωστοι προπηλάκισαν ένα ιδιοκτήτη ψησταριάς, στο κατάστημα του και φεύγοντας πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.


Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε το γεγονός στο Α.Τ. Αμαλιάδας και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη αυτός που πυροβόλησε.

Από την άλλη μεριά, στα Λειβαδάκια Αμαλιάδας ένας 40χρονος, αλβανικής καταγωγής, απείλησε με τσεκούρι τον 58χρονο πεθερό του, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του 58χρονου. Άνδρες του Α.Τ. Αμαλιάδας αναζητούν τον 40χρονο.

Παράλληλα, οι «ποντικοί» συνεχίζουν τη δράση τους σε όλη την Ηλεία.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι αφαίρεσαν δύο μπαταρίες 120Α, αξίας 600 ευρώ, από δύο μπουλντόζες στο εργοτάξιο στην οδό Υψηλάντου στην Αμαλιάδα, ενώ άλλες 7 μπαταρίες αφαίρεσαν από απορριμματοφόρα και φορτηγά του δήμου Ήλιδας, τα οποία βρίσκονταν στο αμαξοστάσιο την επαρχιακής οδού Αμαλιάδας-Καρδαμά.

Επίσης, θύμα κλοπής έπεσε ένας Γερμανός τουρίστας σε παραλία της Ζαχάρως, καθώς άγνωστοι παραβίασαν το αυτοκίνητο του και αφαίρεσαν μία φωτογραφική μηχανή αξίας 800 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα αξίας 5.000 ευρώ.

Στο Κάστρο της Κυλλήνης, άγνωστοι παραβίασαν το τροχόσπιτο Αυστριακών τουριστών και αφαίρεσαν: διπλώματα οδήγησης, εισιτήρια, διαβατήρια και άλλα έγγραφα, ενώ αφαίρεσαν και χρυσαφικά αξίας 2.500 ευρώ.

Στον Πύργο, άγνωστοι παραβίασαν οικία και αφού ανακάτεψαν όλο το σπίτι, αφαίρεσαν χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας.

Τέλος, τροχαίο με τραυματισμό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Τρυπητή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, όταν δύο δίκυκλα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα ο 26χρονος οδηγός, του ενός δικύκλου να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πύργου.

Με πληροφορίες απο το: amaliadanews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top