30 Νοε 2014
0 σχόλια

Αμαλιάδα: «Βοηθήστε τον να βρει ένα σπίτι…»

φωτιά
Την τελευταία μόλις στιγμή πρόλαβε να βγει από το  φλεγόμενο σπίτι του, το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή της Μαραθιάς ο 82χρονος Σπύρος Καφύρας.

Όλα του όμως τα υπάρχοντα, ακόμα και τα ρούχα που φορούσε, καταστράφηκαν από την μανία της πυρκαγιάς που ξέσπασε από διαρροή  σε φιάλη υγραερίου!


Οι κόποι μιας ολόκληρης και δύσκολης ζωής χάθηκαν σε μερικά μόλις δευτερόλεπτα.

Ο 82χρονος πριν προλάβει καλά – καλά να συνέλθει από το σοκ της πυρκαγιάς δέχθηκε ένα ακόμα «χτύπημα». Και αυτό δεν ήταν άλλο, από την ανάγκη να εγκαταλείψει την θαλπωρή του σπιτιού του που με τόσο κόπο είχε χτίσει, καθώς καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο 82χρονος Σπύρος Καφύρας, γνωστός και αγαπητός σε όλη την κοινωνία της Αμαλιάδας καθώς γενιές και γενιές έχουν περάσει από τον φωτογραφικό του φακό, φιλοξενείται προσωρινά σε συγγενικά του πρόσωπα. Η επιθυμία του ωστόσο, είναι να ξαναφτιάξει το σπιτικό του!

Έτσι, η οικογένεια του άτυχου 82χρονου απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί και το επιθυμεί να βοηθήσει στην ανακατασκευή του κατεστραμμένου σπιτικού του, ή να του διαθέσει ένα σπίτι για να μείνει.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6974 047575.

Σ.Π.
Πηγή: patrisnews.com 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top