28 Νοε 2014
0 σχόλια

Αστυνομικές ειδήσεις Ηλείας

διαρρήξεις
Δεν σταματούν οι κλοπές και οι διαρρήξεις στην περιοχή της Ηλείας, με τους κατοίκους να αγανακτούν όλο και περισσότερο.

Ειδικότερα:


Στο Γιαννιτσοχώρι Ζαχάρως, άγνωστοι παραβίασαν το παράθυρο οικίας και αφαίρεσαν από την 46χρονη ιδιοκτήτρια ένα ολόκληρο χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε το ποσό των 150 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Στην Καλλιδόνα Ζαχάρως, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία 80χρονου και αφαίρεσαν κοσμήματα και χρησαφικά, αλλά και το ποσό των 50 ευρώ,

Ένας 19χρονος Πακιστανός  και ένας 49χρονος ομοεθνής του συνελήφθησαν από άνδρες της Α.Δ. Ηλείας, καθώς ύστερα από έλεγχο διαπιστώθηκε πως μένουν παράνομα στη χώρα.

Στο Σόπι, άγνωστοι παραβίασαν την κεντρική πόρτα μονοκατοικίας ενός 30χρονου και αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά.

Στο Σέκουλα, άγνωστοι παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα οικίας ενός 45χρονου, αφαίρεσαν το ποσό των 300 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 450 ευρώ.

Στα Καβάσιλα, σε καταυλισμό τσιγγάνων, συνελήφθησαν μία 33χρονη και μία 37χρονη για ρευματοκλοπή.

Στον Άγιο Κωνσταντίνο Πύργου, συνελήφθη ένας 28χρονος Αλβανός, από άνδρες της Α.Δ.Ηλείας, καθώς διωκόταν  με τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις  του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου και των Α και Β Μονομελών Πλημμελειοδικείων Θεσσαλονίκης για παράνομη διαμονή στη χώρα.

Στην Κυλλήνη, στο αντλιοστάσιο του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού , άγνωστοι αφαίρεσαν τρία σιδερένια καπάκια φρεατίου και μια ηλεκτροβάνα αξίας 7.500 ευρώ.

Στον Πύργο, το βράδυ της Τετάρτης, τρεις Πανκιστανοι ήρθαν στα χέρια, ύστερα από λογομαχία, με αποτέλεσμα ένας 24χρονος να μεταφερθεί με κακώσεις στο νοσοκομείο Πύργου, ενώ ο 26χρονος ομοεθνής του να συλληφθεί από αστυνομικούς της Α.Δ.Ηλείας, με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση, ενώ πρόκειται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας.

Πηγή: amaliadanews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top