19 Δεκ 2014
0 σχόλια

«Ξέπλεναν» εκατομμύρια μέσω ΟΠΑΠ – Ιστορίες τρέλας με 27 κερδισμένα δελτία ημερησίως!

ΟΠΑΠ
Πάρτι στήνονταν κάθε χρόνο από επιτήδειους χάρις στα κερδισμένα δελτία του ΟΠΑΠ.

 Ο αναδρομικός έλεγχος που γίνεται αυτή την περίοδο από την Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου των Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και τη διοίκηση του ΟΠΑΠ, καταδεικνύει ότι είχε στηθεί μια φάμπρικα «ξεπλύματος» «μαύρου» χρήματος, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, μέσω των κερδισμένων δελτίων του οργανισμού.


Και παρόλο που όλα αυτά ήταν γνωστά στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ», μέχρι και το 2013, οι «υπερτυχεροί» του ΟΠΑΠ συνέχιζαν να προσέρχονται στον οργανισμό, προσκομίζοντας κερδισμένα δελτία μέσα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών.

Ενδεικτικό είναι όπως αναφέρεται στην Καθημερινή και συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ του Βαγγέλη Μανδραβέλη, ο ΟΠΑΠ έχει παράσχει βεβαίωση σε ένα φυσικό πρόσωπο που προσκόμισε περισσότερα από 9.500 δελτία του οργανισμού.

Στατιστικά, οι συγκεκριμένοι «υπερτυχεροί» κέρδιζαν κατά μέσο όρο περίπου 27 δελτία την ημέρα. Ο ρυθμός αυτός εμφάνισης κερδισμένων δελτίων σημαίνει ότι ο «υπερτυχερός» έπαιζε καθημερινά 110 έως 135 δελτία, με δεδομένο ότι στατιστικά κερδίζουν ένα στα τέσσερα έως πέντε δελτία.

 Μάλιστα επειδή είναι γνωστά το πρακτορείο, η ημερομηνία και η ώρα που αποπληρώνονταν τα συγκεκριμένα δελτία, φαίνεται ότι ο «υπερτυχερός» βρίσκονταν σχεδόν ταυτόχρονα στη Ρόδο και στη Φλώρινα...

Διαβάστε περισσότερα στο: koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top