19 Δεκ 2014
0 σχόλια

Σπείρα διαρρηκτών «ρήμαζε» σπίτια σε Ηλεία και Μεσσηνία

διαρρήκτης
Μια αρκετά σημαντική υπόθεση, που αφορά στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε κλοπές σε Ηλεία και Μεσσηνία, έφερε στο φως, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.

Σύμφωνα με πηγές της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», η εγκληματική ομάδα, «έπεσε» στα χέρια των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας,


 ύστερα από μεθοδική και σε βάθος έρευνα μηνών, που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Μεσσηνίας, ενώ χθες για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα και προσήχθησαν ακόμα τέσσερα, τα οποία φέρονται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η ομάδα, δρούσε σε περιοχές της Ηλείας και Μεσσηνίας και από την έρευνα έχουν εξιχνιασθεί αρκετές περιπτώσεις κλοπών.

Συλλήψεις στη Μεσσηνία

Χθες το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Μεσσηνίας, συνέλαβαν τέσσερα άτομα που φέρονται ως μέλη της εγκληματικής ομάδας και προσήγαγαν ακόμα τέσσερα.

Οι φερόμενοι ως δράστες με μεθοδικές κινήσεις φέρονται να έχουν προβεί σε σωρεία κλοπών και διαρρήξεων τόσο στην Ηλεία όσο και στη Μεσσηνία αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος κυρίως από τη δράση τους αυτή.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες αφαιρούσαν κυρίως κοσμήματα και χρήματα.

Να σημειωθεί πως η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την δράση της εγκληματικής ομάδας, ενώ σήμερα αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Π. ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top