29 Δεκ 2014
0 σχόλια

Norman Atlantic: Ανείπωτη τραγωδία με 7 νεκρούς και 37 αγνοούμενους

Norman Atlantic.6
 Συνεχίζονται οι έρευνες στο εσωτερικό του πλοίου για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων

- Από τους 478 επιβαίνοντες έχουν διασωθεί οι 432
- Φόβοι πως υπάρχουν παγιδευμένοι στο γκαράζ


- Επτά συνολικά οι νεκροί στο Norman Atlantic
- Νωρίτερα εντοπίστηκαν άλλα δυο πτώματα επιβατών

Η επιχείρηση διάσωσης των επιβατών του Norman Atlantic μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά γρήγορα οι ελπίδες πως υπήρξε αίσιο τέλος αποδείχθηκαν τραγικά λανθασμένες.
 Οι πληροφορίες πως υπάρχουν δεκάδες αγνοούμενοι ήρθε να "παγώσει" τους πάντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ 

Πριν καλά καλά ξεπεραστεί το σοκ πως εντοπίστηκαν άλλοι δυο νεκροί και συνολικά οι νεκροί της τραγωδίας έφτασαν τους επτά, ήρθε και η πληροφορία των ιταλικών ΜΜΕ πως δεν έχουν βρεθεί δεκάδες άνθρωποι!

 Και υπάρχουν φόβοι πως ίσως να έχουν εγκλωβιστεί στο γκαράζ του πλοίου, εκεί απ' όπου τα ξημερώματα της Κυριακής ξέσπασε η φωτιά που κατέκαψε απ' άκρη σ' άκρη το Norman Atlantic.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους 478 επιβαίνοντες στο πλοίο (422 επιβάτες και 56μελες πλήρωμα) έχουν εντοπιστεί και διασωθεί 432. Ανάμεσα στους 432 διασωθέντες είναι τουλάχιστον δυο λαθρεπιβάτες. Αγνοούνται, σύμφωνα και με τη νεότερη ενημέρωση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος, Νίκος Λαγκαδιανός, 37 άνθρωποι.

Ο κ. Λαγκαδιανός είπε επίσης ότι συνεχίζονται οι έρευνες στο εσωτερικό του πλοίου. «Τα κέντρα έρευνας και διάσωσης συνεργάζονται για την διασταύρωση της λίστας των επιβατών ενώ στην Ρώμη μεταβαίνει ο Γενικός Επιθεωρητής του Λιμενικού Σώματος», είπε.

Πρόσθεσε ότι έχει προταθεί η αποστολή ειδικού κλιμακίου της πυροσβεστικής και του λιμενικού προκειμένου να συνδράμει τις έρευνες. Στην ευρύτερη περιοχή παραμένουν 4 ελικόπτερα των ενόπλων δυνάμεων.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top