28 Ιαν 2015
0 σχόλια

Ηλεία: 2η έκθεση χειροποίητων ειδών - Από σήμερα έως την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου

2η έκθεση χειροποίητων ειδών
Ο πολιτιστικός και καλλιτεχνικός σύλλογος Ηλείας «Ηλειοτέχνες» διοργανώνει την 2η Χειροποίητη Έκθεσή του, ξανά με φιλανθρωπικό σκοπό,

 από σήμερα έως την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο φουαγιέ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.


Η 2η Χειροποίητη Έκθεση των Ηλειοτεχνών περιλαμβάνει κοσμήματα, σαπούνια, μάσκες, κεριά, ντεκουπάζ, μακραμέ, διακοσμητικά και κάθε λογής χειροποίητες κατασκευές.

Η έναρξή της θα πραγματοποιηθεί στις 6:00 το απόγευμα και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Παράλληλα το Σάββατο 31 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην παρέα των «Ηλειοτεχνών» και οι «Passepartout Acoustic Band», οι οποίοι υπόσχονται να σας παρασύρουν με τις γλυκές μελωδίες τους.

Φιλανθρωπικός χαρακτήρας

Η 2η Χειροποίητη Έκθεση των Ηλειοτεχνών ξεχωρίζει για το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της.

 Αντί εισιτηρίου στην είσοδο τα μέλη του συλλόγου θα συγκεντρώνουν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του 1ου Λυκείου Πύργου.

Υπενθυμίζουμε ότι η 1η Χειροποίητη Έκθεση είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία, αρχές Δεκέμβρη 2014 στην Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη στην Αμαλιάδα και είχε συγκεντρώσει τρόφιμα και ρούχα για το Κέντρο Ημερήσιας Φύλαξης Ηλικιωμένων του δήμου Ήλιδας.

Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top