29 Ιαν 2015
0 σχόλια

Ηλεία: «Αναγκαία η ύπαρξη μόνιμου γιατρού στην Δίβρη»

Δίβρη
Την ανάγκη ύπαρξης μόνιμου γιατρού στη περιοχή της Δίβρης προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετηθούν τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής όσο και των όμορων χωριών επισήμανε μιλώντας στην ΠΡΩΤΗ ο πρόεδρος του συλλόγου Διβριωτών Αθήνας Γιάννης Αμπατζής.


Όπως επισήμανε ο Γ. Αμπατζής, μπορεί να εξομαλύνθηκε η πραγματικά άσχημη κατάσταση η οποία είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα από την έλλειψη γιατρού ωστόσο παραμένει η ανάγκη μόνιμης θέσης στην περιοχή η οποία είναι ιδιαίτερα απομακρυσμένη.

Ερωτηθείς από την «ΠΡΩΤΗ» ο Γ. Αμπατζής υπογράμμισε ότι περισσότεροι από 500 άνθρωποι χρειάζεται να κάνουν μία διαδρομή μεγαλύτερη των τριάντα χιλιομέτρων προκειμένου να φτάσουν στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας που είναι στο Σιμόπουλο,

 ενώ δεν είναι και λίγοι οι οποίοι φεύγουν απευθείας για την Πάτρα ή τον Πύργο με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν καλύτερα «Στην περιοχή της Δίβρης έχουμε τρεις παπάδες αλλά κανέναν μόνιμο γιατρό τον οποίο οι κάτοικοι έχουν πραγματική ανάγκη.

Πριν από μερικούς μήνες συγκεντρώσαμε περί τις 1000 υπογραφές τις οποίες και καταθέσαμε στην 6η ΥΠΕ ζητώντας να υπάρχει γιατρός στη περιοχή. Αυτή τη στιγμή ένας γιατρός επισκέπτεται τρεις φορές την εβδομάδα την Δίβρη προκειμένου να μπορέσει να εξυπηρετήσει τους κατοίκους, πολλοί από τους οποίους είναι και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας».

Άννα Αγγελίδου - protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top