28 Ιαν 2015
0 σχόλια

Νέα κατολίσθηση στην Επαρχιακή οδό Νέας Φιγαλείας-Επικουρείου Απόλλωνα

κατολίσθηση

Άλλη μια μεγάλη κατολίσθηση είχαμε χτες το μεσημέρι στην Επαρχιακή Οδό Νέας Φιγαλείας - Επικουρείου Απόλλωνα και στο τμήμα Πετράλωνα - Περιβόλια μετά και την προχθεσινή που κράτησε κλειστό το δρόμο για ώρες. 


Χτες και πάλι μεγάλοι βράχοι έπεσαν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστός ο δρόμος για περίπου 15' μέχρι να καθαριστεί ένα σημείο για να μπορούν να περνάνε έστω και με δυσκολία τα οχήματα αλλά και το λεωφορείο της δημοτικής συγκοινωνίας που εκτελούσε χτες το εβδομαδιαίο δρομολόγιό του.

Στο σημείο έσπευσαν και πάλι οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας Χαράλαμπος Αποστολόπουλος και Θάνος Χουλιάρας με σκοπό να τοποθετήσουν προσωρινά κορδέλες.

 Άμεσα ενημερώθηκε και το Α.Τ.Ζαχάρως για το νέο συμβάν αλλά και οι τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε.Ηλείας για να αποστείλουν εκ νέου μηχανήματα.

Μάλιστα σε επικοινωνία μας με τους αρμόδιους για το οδικό δίκτυο στην Π.Ε.Ηλείας μας ενημέρωσαν πως θα πρέπει επειγόντως ακόμα και μέσα στη βδομάδα να επισκεφθούν το σημείο για αυτοψία καθώς ολόκληρο το βουνό είναι έτοιμο να υποχωρήσει.

Με πληροφορίες απο το: Φιγαλεία τοπικές ειδήσεις - facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top