22 Ιαν 2015
0 σχόλια

Στην κορυφή του κόσμου! - Η Αλεξάνδρα Μπίνη «αργυρή» στο παγκόσμιο του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Η Αλεξάνδρα Μπίνη
Μία τεράστια επιτυχία για τον Ηλειακό αθλητισμό και τον σύλλογο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ Πύργου «ΠΕΛΟΨ» είχαμε στο Παγκόσμιο Τουρνουά G1
 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης στις 16-17 και 18 Ιανουαρίου.

 Η Αλεξάνδρα Μπίνη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην Παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας της (+59Kgr Cadets) και τίμησε την Ελλάδα και την Ηλεία με ένα ακόμα μετάλλιο.


Η διάκρισή της, έπειτα από μία εξαντλητική ημέρα αγώνων γεμάτη συγκινήσεις και δάκρυα χαράς, τίμησε την χώρα μας και απέδειξε πως το λίκνο του Ολυμπισμού έχει αθλητές υψηλών επιδόσεων.

Στην εν λόγω διοργάνωση συμμετείχε η αφρόκρεμα των αθλητών του Ολυμπιακού αθλήματος ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ανάμεσα στους οποίους και Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, δίνοντας έτσι υψηλό επίπεδο και σπουδαίο θέαμα στη διοργάνωση G1.

 Οι διακριθέντες αθλητές βαθμολογούνται στην παγκόσμια κατάταξη και θα συμμετέχουν πλέον ενεργά στα προολυμπιακά Τουρνουά που θα διεξάγονται ανά τον κόσμο για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016.

Τα έβαλε με τα «θηρία»

Η Αλεξάνδρα κατάφερε, παρά το μικρό της ηλικίας της, να τα βάλει με τα «θηρία» του παγκόσμιου ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ και με την νίκη της να ανοίξει το δρόμο προς τους σημαντικότερους αγώνες όλων των εποχών.

 Στην επιτυχία της Αλεξάνδρας συμμετείχαν ενεργά ο προπονητής της Γκοτσίνας Αντώνιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΠΕΛΟΨ Αθανασόπουλος Βασίλειος και ο Προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Νέας Άμπλιανης Λαμίας κ. Μπακογεώργος Δημήτριος.

Μιχάλης Δημητρόπουλος - protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top