20 Φεβ 2015
0 σχόλια

Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Ζητούν 1 εκ. ευρώ αποζημίωση για θάνατο από εργατικό ατύχημα

Ζητούν 1 εκ. ευρώ αποζημίωση για θάνατο από εργατικό ατύχημα
Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητούν από τον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων  η γυναίκα και τα παιδιά του Βασίλη Δημητρούλη που σκοτώθηκε σε συνθήκες που τις αποδίδουν σε εργατικό ατύχημα, θεωρώντας υπεύθυνο τον Δήμο.

Ειδικότερα  ο αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στο Δήμο την αριθ.  Μει277/2014 Αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηλείας των:


 (1) Ιωάννας χήρας Δημητρίου Δημητρούλη, κατοίκου Πλατιάνας , (2) Παναγιώτη Δημητρούλη του Δημητρίου και της Ιωάννας, κατοίκου Πλατιάνας και (3) Γρηγόρη Δημητρούλη του Δημητρίου και της Ιωάννας, κατοίκου Ιλίου Αττικής, οδός Τρικάλων αρ. 63, κατά του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ως νομίμου διαδόχου του πρώην Δήμου Σκιλλούντος.

Με την αγωγή τους αυτή οι παραπάνω ζητούν αποζημίωση συνολικού ποσού  1.000.000,00€, νομιμοτόκως από την επίδοση της αγωγής έως την εξόφληση, για τον  θάνατο του Βασιλείου Δημητρούλη του Δημητρίου και της Ιωάννας, τον οποίο αποδίδουν σε εργατικό ατύχημα .                                

Η δικάσιμος ορίστηκε στις 25-2-2015 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πύργου.

Επίσης την 6-11-2014 ο αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων την αριθ. 53/2014 αγωγή ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου, σχετικά με το ίδιο θέμα.

Παναγιώτης Παυλόπουλος
Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top