28 Φεβ 2015
0 σχόλια

Δήμος Ανδρίτσαινας Κρεστένων: Ακαδημία πληροφορικής ΟΑΕΔ – Δωρεάν εκπαίδευση σε ανέργους

Δήμος Ανδρίτσαινας Κρεστένων: Ακαδημία πληροφορικής ΟΑΕΔ
Από την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 ξεκίνησε το πρόγραμμα «Ακαδημία Πληροφορικής» το οποίο ανέπτυξε ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία για τη δωρεάν εκπαίδευση ανέργων σε ψηφιακές δεξιότητες, χάρη στην οποία όσοι από τους εγγεγραμμένους ανέργους το επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ακόμη προσόν στην προσπάθειά τους για (επαν)ένταξη στην αγορά εργασίας.


Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, κάθε εγγεγραμμένος θα έχει αποκτήσει εφόδια που θα ενισχύουν σημαντικά το εργασιακό του προφίλ.

 Το πρόγραμμα «Ακαδημία Πληροφορικής» έχει αναπτυχθεί με ορίζοντα τριετίας και δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης μιας μεγάλης γκάμας μαθημάτων για όλα τα επίπεδα, με προοπτική να εμπλουτιστεί, ώστε να παρέχει ακόμη περισσότερα οφέλη.

Όλοι οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως εξειδίκευσης, ηλικίας ή οποιασδήποτε άλλης παραμέτρου, από την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα μέσω της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ (http://www.oaed.gr).

Ο κάθε άνεργος που επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα αυτό, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει προσωπικό email στο οποίο ο ΟΑΕΔ θα αποστείλει τους κωδικούς με τους οποίους ο κάθε άνεργος θα εισέρχεται στο πρόγραμμα.

Στα τέλη κάθε μήνα οι αιτούμενοι θα παραλαμβάνουν μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, τους κατάλληλους κωδικούς ώστε να μπορούν να κάνουν χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στέκεται δίπλα στον άνεργο και είναι στη διάθεση του κάθε ανέργου για την οποιαδήποτε βοήθεια συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας, ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: 26250-23763, 26253-60000, 26253-60010-11 (Χρονόπουλος Γεώργιος)

Με πληροφορίες απο το: eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top