28 Φεβ 2015
0 σχόλια

Ηλεία: «Βυθίστηκε» ο δρόμος προς την Φρίξα

«Βυθίστηκε» ο δρόμος προς την Φρίξα
Τρέχουν και δεν φτάνουν τα συνεργεία του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

καθώς η νέα κακοκαιρία προκάλεσε και νέα πλήγματα σε περιοχές οι οποίες έχουν πολλές φορές πληγεί κατά το παρελθόν.


Χθες παρουσιάστηκε καθίζηση στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί προς την πολύπαθη Φρίξα, με αποτέλεσμα η μεταφορά των μαθητών να μην γίνει με λεωφορείο όπως όλο το προηγούμενο διάστημα.

 Για λόγους ασφαλείας ο δρόμος έκλεισε προσωρινά και οι μαθητές μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά οχήματα ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα εξεταστεί η έκταση του προβλήματος αλλά και η δυνατότητα παρέμβασης από τον ίδιο τον δήμο προκειμένου να μην αποκοπεί το χωριό.

 Συνεργεία του δήμου χρειάστηκε να παρέμβουν για μία ακόμα φορά στην περιοχή του Γρύλου όπου σημειώθηκαν κατολισθητικά φαινόμενα.

Αναφερόμενος στα προβλήματα τα οποία παρουσιάστηκαν από την νέα κακοκαιρία ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος μιλώντας στην «ΠΡΩΤΗ» τόνισε

 «Ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα τα οποία υπήρχαν στις περιοχές τόσο της Φρίξας όσο και του Γρύλου. Ο δήμος συνεχίζει να παρακολουθεί την εξέλιξη των φαινομένων και ελπίζουμε ότι μόλις μας το επιτρέψει ο καιρός θα μπορέσουμε να κάνουμε και πάλι παρεμβάσεις.

 Στην περιοχή της Φρίξας έχει «καθίσει» ο δρόμος και για λόγους ασφάλειας δεν πέρασε το λεωφορείο καθώς φοβόμαστε μήπως το βύθισμα στο συγκεκριμένο σημείο –στην είσοδο του οικισμού- αυξηθεί».

Κλειστός δρόμος

Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας βρέθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στον δρόμο που ενώνει την Ανδρίτσαινα με την Μεγαλόπολη καθώς ένας μεγάλος χωμάτινος όγκος έκλεισε τον δρόμο με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

 Άμεσα ενημερώθηκαν τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας όπου βρέθηκαν στην περιοχή το πρωί της Πέμπτης και ξεκίνησε η διαδικασία διάνοιξης του δρόμου. Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται κατολισθήσεις στον συγκεκριμένο δρόμο και απαιτούνται παρεμβάσεις για την διάνοιξη του.

Άννα Αγγελίδου - protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top