28 Μαρ 2015
0 σχόλια

Συνεργασία Κοιν.Σ.Επ. με στόχο την παροχή υπηρεσιών στους τομείς της των Πνευματικών Δικαιωμάτων και της Τεχνολογίας

Συνεργασία Κοιν.Σ.Επ. με στόχο την παροχή υπηρεσιών
Πρόγραμμα 
Υποστήριξη Μικρών και Μεγάλων Επιχειρήσεων


Έχοντας ως Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Πολιτισμός και Ευημερία» την ευαισθητοποίηση σε παρά πολύ υψηλό επίπεδο, μεριμνούμε καθημερινά πέραν των άλλων δράσεων που έχουμε αναλάβει να φέρουμε εις πέρας με σκοπό την ανάπτυξη του Κοινωνικού Συνόλου, προβήκαμε στην αναζήτηση διάφορων τρόπων για την επίλυση πολύ σοβαρών θεμάτων που αφορούν


 την προβολή, την ενίσχυση, προώθηση, την ενημερωτική υποστήριξη νέων τεχνογνωσιών των ήδη υπαρχόντων ή των νέων Επιχειρήσεων που πρόκειται να δημιουργηθούν στο μέλλον. 

Στο Πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας που αφορούν την υποστήριξη και ενδυνάμωση του Κοινωνικού Συνόλου κατορθώσαμε μετά από πολύμηνη καταγραφή των αναγκών του εκάστοτε Επιχειρηματία που δραστηριοποιείτε στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου.

 Μέσα από μια σειρά ερωτήσεων συλλέξαμε διαφόρων ειδών πληροφορίες και διαπιστώσαμε πως ως Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Πολιτισμός και Ευημερία» είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση παρέμβαση μας με κύριο στόχο την επίλυση αυτών. (ιδιωτική πρωτοβουλία)

Από την πλευρά μας ως «Πολιτισμός και Ευημερία» πράξαμε τις απαιτούμενες ενέργειες και κατορθώσαμε, να εξασφαλίσουμε, δυο (2) νέες πολύ εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν τους τομείς των Πνευματικών Δικαιωμάτων και της Τεχνολογίας.

Στον τομέα των Πνευματικών Δικαιωμάτων αποκτήσαμε την αποκλειστική εκπροσώπηση της Ε.Σ.Ε.Π.Ι. (Ελληνική Συμβουλευτική Εταιρεία για θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας) για τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου και στον τομέα της Τεχνολογίας υιοθετήσαμε μέσα από την συνεργασία μας την τεχνογνωσία της νέας επαναστατικής Εφαρμογής της bizbiz.mobi, για την παροχή πολύτιμων πληροφοριών καθώς και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Η Ε.Σ.Ε.Π.Ι. είναι φορέας προστασίας του Πνευματικού Δικαιώματος και των δικαιωμάτων των χρηστών. Μερικοί Στόχοι του φορέα είναι:

Η δίκαιη αντιμετώπιση των χρηστών από τους οργανισμούς ΑΕΠΙ και GEA, 
Η ορθή οικονομική διαχείριση των εσόδων που αποτέλεσμα έχει να πληρώνουν λιγότερα οι καταστηματάρχες και να κερδίζουν περισσότερα οι δικαιούχοι, 
Η αποποινικοποίηση της χρήσης μουσικής χωρίς άδεια, 
Η παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες στους καταστηματάρχες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, 

Η επιτυχής παρέμβαση στις περισσότερες δίκες εναντίον τους από ΑΕΠΙ και GEA.

Με πληροφορίες απο το: koinseppe - facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top