1 Μαρ 2015
0 σχόλια

Νικολόπουλος: «Η Ηλεία έχει ακόμα έναν βουλευτή»

Νίκος Νικολόπουλος
Την δέσμευση πως η Ηλεία, θα εκπροσωπείται επίσημα στην Βουλή και τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έκανε χθες σε δηλώσεις του

ο βουλευτής, γενικός γραμματέας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, που επισκέφθηκε για δεύτερη φορά τον Νομό, πραγματοποιώντας συναντήσεις με φορείς του Πύργου.


Ο κ. Νικολόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Συντονιστικής των ΑΝΕΛ στην Ηλεία, Τάκη Τσιλιμίγκρα, το μέλος, Ανδρέα Γιατρά και τους πολιτευτές, Κωνσταντίνο Γκογκάκη και Χαραλαμπία Ρόρρη, επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Πύργου, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο, Νίκο Ορφανό, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστα Νικολούτσο και τον δήμαρχο του Πύργου, Γαβρίλη Λιατσή, κατά τη διάρκεια των οποίων ενημερώθηκε για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν γενικότερα το Νομό και συζήτησε μεταξύ των άλλων τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων που είχε ο κ. Νικολόπουλος, παραχώρησε στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Πύργο, συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας ανέλυσε όλα τα ζητήματα που είδε και άκουσε από τους εκπροσώπους των φορέων ενώ παράλληλα, τόνισε πως ο ίδιος θα είναι ο «κρίκος» που θα συνδέσει τον Νομό Ηλείας με την νέα Κυβέρνηση, μεταφέροντας σε αυτή τα προβλήματα του τόπου.

Μάλιστα, προς αυτή την κατεύθυνση, όπως επεσήμανε ο κ. Νικολόπουλος, με την ιδιότητά του ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τους συναρμόδιους υπουργούς για το σοβαρό πρόβλημα που ταλανίζει τον Πύργο, τα σκουπίδια.

Οι ΑΝΕΛ δεν ψηφίζουν νέα μνημόνια

«Εάν οι συνθήκες το απαιτήσουν, εμείς θα πούμε και πάλι όχι. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες νέα μνημόνια δεν ψηφίζουν. Όμως πιστεύω βαθύτατα ότι κάτι τέτοιο δεν θα χρειασθεί. Η Ελλάδα βαδίζει έναν δύσκολο δρόμο αλλά είναι όρθια. Η εποχή της γονυκλισίας τελείωσε μαζί με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο». Το παραπάνω τόνισε ιδιαίτερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου και παράλληλα επεσήμανε πως «Η στάση που δείχνουν οι ξένοι ηγέτες αποδεικνύει την δυναμική των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και τον καθοριστικό ρόλο που έχουν στην διάνοιξη του δρόμου που θα οδηγήσει σε μια νέα εποχή τη χώρα μας».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, ευχαρίστησε τους πολίτες της Ηλείας, που έκλεισαν, όπως είπε, τα αυτιά τους στους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς οι οποίοι προεκλογικά ανέφεραν πως οι ΑΝΕΛ δεν θα βρίσκονταν εντός της Βουλής.

«Δηλώνω ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων, οι οποίες επιχείρησαν να εξαπατήσουν τον Ελληνικό λαό και θα κληθούν οι Εισαγγελικές Αρχές της χώρας να διαπιστώσουν εάν διαπράχθηκε το ποινικό αδίκημα της απόπειρας εξαπάτησης του εκλογικού σώματος από τους ψευτοθόδωρους των δημοσκοπήσεων», τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες το απόγευμα ο κ. Νικολόπουλος είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας, Γερμανό ενώ λίγο αργότερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στα γραφεία τους στον Πύργο.

Πηγή Γιακουμέλου - patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top