25 Μαΐ 2015
0 σχόλια

Προώθηση Ηλειακών προϊόντων μέσω της κρουαζιέρας,στην έκθεση Ποσειδώνια

Ποσειδώνια
Στην έκθεση PosidoniaSeaTourism που διεξάγεται στην αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα από τις 26 έως και τις 27 Μαΐου συμμετέχει το Επιμελητήριο Ηλείας και το Λιμενικό Ταμείο Πύργου με κοινό περίπτερο.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας είναι η πρώτη χρονιά που η Ηλεία συμμετέχει με περίπτερο της στην έκθεση Ποσειδώνια, καθώς η προηγούμενη συμμετοχή του Επιμελητηρίου είχε καθαρά «αναγνωριστικό χαρακτήρα».


 Όπως επισήμανε ο Κ. Νικολούτσος όλοι οι εμπλεκόμενοι με την κρουαζιέρα και τον θαλάσσιο τουρισμό συμμετέχουν στην μεγάλη διοργάνωση της Αθήνας

«Στο συνέδριο που πραγματοποιείται συμμετέχουν εκπρόσωποι από όλο τον κόσμο, που εμπλέκονται με την κρουαζιέρα και το «γιωτινγκ».

  Παράλληλα στην εκδήλωση αυτή γίνεται ένα σεμινάριο «foodandbeveries’»δηλαδή η τροφή και το ποτό για την κρουαζιέρα.

 Η κρουαζιέρα είναι ένας μεγάλος καταναλωτής προϊόντων και μέχρι τώρα σε αυτό τον τομέα δεν έχουμε απολύτως καμία πρόσβαση. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα σαν Ηλεία, επειδή είμαστε παραγωγοί σημαντικών προϊόντων και μπορούμε να λάβουμε μέρος στην διαδικασία τροφοδοσίας,

 Μέσα από το σεμινάριο αυτό θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε την τεχνογνωσία που απαιτείτε έτσι ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουμε να έχουμε την προσέγγιση του τομέα αυτού.

 Έχουμε μεγάλες και οργανωμένες επιχειρήσεις με διεθνής προδιαγραφές και μπορούμε να προωθήσουμε τα δικά μας προϊόντα» επισήμανε ο Κ. Νικολούτσος.

 «Προσπαθώντας να συνδέσουμε τον τουρισμό με την γαστρονομία και τις παγκόσμιας κλάσης προϊόντων που υπάρχουν προσφέραμε ένα μεγάλο μέρος της τροφοδοσίας των γευμάτων με προϊόντα της Ηλείας.

 Στα δύο μεγάλα γεύματα που θα γίνουν στα περιθώρια των Ποσειδωνίων, όλα τα κρασιά, τα τυριά και τα φρούτα θα είναι Ηλειακά προκειμένου οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τον διατροφικό πλούτο του τόπου μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας.

Άννα Αγγελίδου - protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top